Впевненість у собі: практичні поради

✨Неодмінною складовою любові до себе є впевненість у власних силах. Зазвичай її браку тим, хто не звик брати відповідальність за власне життя та за власний вибір. Це проявляється у не рішучості, уникання прийняття рішень, залежності від суспільної думки. Це все викликає відчуття невпевненості, страху, недовіри. Через що неможливе відчуття щастя.

Яким чином можна змінити ситуацію та підвищити рівень впевненості у собі?

Можемо порадити наступне:

1. Змініть оточення. На нашу впевненість завжди впливають ті, хто знаходиться поруч, люди від яких ми очікуємо підтримку. Якщо вони пробують керувати нами, зневажливо ставляться, дозволяють собі сумніватися у наших силах та критикувати, а може ще й підвищувати голос, - звідки тоді взятися впевненості у собі?.. Спілкуйтесь з тими, з ким Вам комфортно, хто підтримує Вас та вселяє віру у себе. Якщо таких людей поруч немає - шукайте можливість усамітнитися.

2. Інфопростір. Намагайтеся долучатись до тих соціальних я мереж, які культивують позитивне ставлення до себе та власних можливостей. Дивіться мотиваційні відео. Слухайте активну ритмічну чи нейтрально-заспокійливу музику. Читайте мотиваційні, філософські чи психологічні книжки.

3. Практики самозаглиблення - медитації, самоаналіз, прогулянки на природі. Відчуйте власний прихований ритм та можливості. Не бійтеся бути собою.

4. Фізична активність. Заняття спортом, руханки, пробіжки тощо - все те, де Вам потрібно робити зусилля над собою допоможе.

5. Позбавтесь від шкідливих звичок - ми поставили це не першим пунктом лише тому, бо сподіваємось, що у Вас їх немає. Якщо це не так - виправляйтесь.

6. Частіше наважуєтесь на те, що вважаєте неможливим. Запам'ятайте: всі страхи лише в нашій голові, це результат наших дитячих та дорослих травм. Вони дууууже рідко виправдовуються у дійсності. Тож не бійтеся заговорити першими, реалізувати давнє бажання, заперечити керівництву, вийти на публіку тощо. Ваш страх - Ваш помічник, він показує те, над чим Вам слід працювати і куди рухатися. Поставте себе в такі умови, коли вже просто неможливо передумати чи відступити і рухайтеся уперед, дослухаючись до власних відчуттів.

Сподіваємось, наші поради допоможуть здобути впевненості та розкрити власні приховані можливості.

Не забувайте, що Ви живете лише власне життя і дуже нерозумно керуватися при цьому страхами та чужим впливом.

Любіть себе, будьте впевненими і розвивайтесь крокуючи до щастя!)

Якщо бажаєте дізнатися, які з внутрішніх перепон закладені при народженні і як їх краще обходити, - залиште коментар чи зв'яжіться з нами. Прорахунок Вашої Матриці долі вже чекає на Вас! Тим паче, що до кінця серпня діє акційна ціна: 999 грн. за повний розклад і 199 грн за одну окрему сферу.💫

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тетяна Оринянська
Тетяна Оринянська@Numeri_fati

Нумеролог

1KПрочитань
0Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 9 червня

Більше від автора

  • Пошук свого шляху

    У житті кожен з нас стикається з безліччю рішень, і кожен вибір, що ми робимо, має потенціал впливати на наше майбутнє. Але що таке правильний вибір? Як ми можемо визначити, що саме відповідає нашим потребам, цілям та цінностям?

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Сила бажання

    Звідки береться непоборна тяга до певної дії чи об'єкта? І чому ці бажання часом нестримні та нестерпні? Що є тим стимулом, який рухає нашу фантазію?.. Часом здається, до життя і є саме лише бажання, - задоволене, але частіше "зголодніле"...

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається