Все починається спочатку

Цікаво, чи задумалися б ви, якби зрозуміли, що в нас є безмежна кількість разів почати все з початку. Та звісно ж попри це все, ми робимо лише кілька спроб, що лише посилюють наше відчуття безпорадності.

Кожного дня ми звинувачуємо всіх та все у надії, що всесвіт нас почує та стане лагідним. Перемістить у віртуальну реальність, де ми значимося своєю крутістю та впевненістю. Та у висновку навіть це не загоїть ран десятилітньої тривалості.

Всі психологи радять зібратися духом та творити своє майбутнє далі. Мовляв, ну ж бо, це ж не так складно. Всі це проходять, і ти зможеш. Проте дивне відчуття, що глибше осідає всередині нас дає зрозуміти серйозність проблеми.

Намагаючись впоратися з усіма випробуваннями долі, ми стикаємося з ненавистю інших людей. Чомусь ми не шукаємо підтримки, а хочемо зробити все самотужки.

Але огляніться!

Навколо стільки всього прекрасного.

Шукайте натхнення в дрібницях життя.

Навіть опале листя, чи яскрава зірка може змінити вас! Ваш внутрішній світ. Ваш стан.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Оксана Жетарюк
Оксана Жетарюк@ksuu.zh

Люблю робити те, що надихає

36Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 23 лютого

Більше від автора

  • Люблю себе ненавидіти

    Знаєте, чи не найжахливіша людина, яка критикує та ображає вас, це ви самі.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Проблема не у тому, що людина не хоче це побачити. Проблема у тому, що не може.

Вихід з надмірно-негативного, а-ля депресивного стану - це робота, до якої треба себе ставитися серйозно. Не можна просто сказати чи змусити. Коли людина щаслива та вільна - її дуже важко змусити бачити погане і жити у ньому. Вона розуміє, наскільки там погано. Уявіть собі, що це робота постійного затягування людину в бездонну яму безвиході, страждань. Це щоденне прагнення; уявляєте скільки для цього побрітно зусиль, часто навіть і не однієї людини?

Це працює і в іншу сторону. Коли людина нещасна і, не приведи вищі сили, переживає депресивні епізоди - її важко просто сказати: “йди і живи щасливо!”. Це така сама робота, як і затягати людину в те болото.

Вам також сподобається