Публікація містить рекламні матеріали.

Я мріяв завжди творити!

Навіть не знаю як розпочати тому розпочну з того що напишу, читаючи ви побачите багато помилок в тексті і пунктуації, але я прийшов сюди щоб бути справжнім, а вам вирішувати чи читати це чи ні!

Розпочну з типічного знайомства я Владислав Бойко і народився в смт Лисянка Черкаської обл, на теренах земель і стежок де ходив Т.Г.Шевченко та батько Богдана Хмельницького і де за історією був вихований Богдан, мушу згадати Василя Шкляра якого я б назвав батьком українського бестселлера, я захоплююся своїм краєм з самого дитинства і істрією про свій край, я обожнював лазити полями, лісами та стежками адже усвідомлення про те що навколо має велику історичну цінність і там знаходжуся я і крізь простір і час ніби спостерігаю за тим що колись відбувалося.

Я народився в ті часи коли Україна була вже незалежна як 6 років і все тільки розпочиналося як для України так і для мене. Зростав я у звичайній сімї не то щоб бідні, але й водночас були часи коли не було нічого, зростав я як і середньостатистична дитина з потягом до цікавості цього дивного та не вивченого і незрозумілого світ.

В ті роки до нас вривалася поп-культура заходу на якій я зростав зазвичай це мультфільми, телепередачі, документалки тощо, яке відіграло роль у формуванні світогляду вподобань ітд…я завжди любив наукову фантастику, документальні фільми про науку, космос, тварин і в загалом споживав весь обсяг корисного та цікавого контенту який був на телебаченні, читав книги тільки ті які потрібні були мені для більшого розуміння зацікавленостей в той момент.

Я мріяв завжди літати і придумував конструюючи в себе на подвірї як я тоді називав (літаючи апарати) потяг до того щоб подивитися на все з гори до низу і споглянути на порядок який утворюється тільки тоді коли спостерігаєш на нього з іншою перспективою, наприклад коли ми знаходимось серед натовпу людей з першого погляду це виходить каша, кожна людина має якусь задачу і ціль яку вона має досягти виконавши задачу, але якщо подивитися на це з гори то видно кожен шлях кожного який тільки при спостережені з гори отримує логічний порядок, це як з атомами які рухаються в хаосі, але будують логічний стрій який утворює все що є навкруги.

Також мав потяг і до справедливості надихаючись коміксами та мультфільмами про супер героїв які відіграли не малу роль для мене в становленні на справедливий і часом ні шлях, адже в кожного супергероя є свої вразливі місця і потрібно памятати що вони також люди і формувалися в суспільстві яке на них мало вплив.

І можливо ви запитуєте самі в себе чи читаючи це де ж мрії про творіння? перше моє творіння це була моя свідомість і потяг до пізнання себе і зрозумілості хто я яке розпочалося з раннього дитинства так сказати коли я вперше відчинив очі і мої нейрони розпочали утворювати між собою звязки, як ви вже зрозуміли я завжди щось винаходив придумував і мріяв, описувати кожну деталь це дуже довго, але якщо вам буде цікаво я писатиму час від часу історії про себе і дитинство в якому кожен можливо і побачить себе!

Наразі мені 25, і я створив проект magnetsauto.com з яким ви можете ознайомитися перейшовши на сайт. Цілі його я описувати не буду тут адже ми на стадії внесення і запровадження ідей, але вже можна придбати там товар який ми створюємо. Це мій другий власний проект перший пішов з провалом, але не здаватися це моє друге (Я)

Навіть написане це є творчість, і я закликаю кожного не зупинятися мріяти та діяти, адже існує один секрет успіху і він простий до крику, але його ніхто не використовує бо коли його чують він для них безнадійний, не своєю простотою коли його чують, а тим що він їм просто не під силу бо в простоті велика складність. Секрет успіху будь чого виглядає так (Просто роби)!

Якщо вам цікаво далі читати щось подібне то буду вдячний за підтримку))) і ще одне бажаю вам ясного розуму та чіткої мети!

ще один Владислав з 3,76% що є в Україні!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Владислав
Владислав@volodar.vsesvitu

42Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 24 квітня

Більше від автора

  • Пошук сенсу…

    Маленьке нагадування тобі перед тим як прокинувся чи ляжеш спати!

    Теми цього довгочиту:

    Мотивація

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається