Як близнючки тітоньку халявщицю провчили

Місяць тому я вчергове відвідала свій улюблений салон краси.Я там постійна клієнтка тому весь персонал знаю в обличчя. Оскільки прийшла я трохи раніше запланованого часу,мене попросили почекати.Сиджу я значить на кріслі біля вікна,читаю журнал,аж ось краєм ока бачу таку картину.

Якась жінка з ідеальною зачіскою гримає на бідолашну дівчину адміністратора. Кричить на неї лається, знижку просить, ну як просить, вимагає. З цією дівчиною ми знайомі ще з мого першого приходу сюди, а точніше ще з її стажерських часів. Мені відомий її характер, вона маленька квіточка добра, сором'язлива і в таких стресових ситуаціях їй легше промовчати ніж вступати в суперечку з такими клієнтами.

Коли я кажу “такими клієнтами” я маю на увазі халявщиків, які будуть із шкарпеток вискакувати і на стіни вилазити аби лише не платити за роботу майстрів. Зазвичай саме такі люди впродовж усього процесу чи то манікюру або взагалі будь-якої іншої процедури доводять майстрів до мігрені в одному місці, а потім скаржаться що їм не сподобалось .Ось і ця особистість спочатку дві години виїдала мізки перукарці,а потім взялася за адміністратора.

Як я вже наголосила, дівчина за стійкою реєстрації, виходячи з моїх спостережень, мала б залагодити конфлікт шляхом поступок і все ж таки дати цю три кляту знижку,але не все так просто бо на моє щире здивування адміністратор в зуби цій пані не дивиться,відповідає твердо дивлячись прямо у вічі,робить голос більш гучним коли хоче щоб ця жіночка її почула. Такі кардинальні анти збіги в характері могли означати лише одне перед нами не та про кого я думала спочатку.

І ось у чому справа! В цьому салоні працюють сестри близнючки одна в якості адміністратора,інша - перукарка,працюють вони у різні дні тому одразу запідозрити щось таке досить складно,але є дні в які вони приходять у двох зазвичай це відбувається перед вихідними. Вони як добро і зло у людській подобі, тому сплутати їх важко,але можливо.

В момент коли до мене дійшло, очевидне, ситуація почала набирати цікавих обертів, а саме дівчина не витримала і заявила:

  • Значить платити ви не збираєтесь? Що ж гаразд тоді давайте закладемось, якщо я зможу вас здивувати ви не просто заплатите за роботу нашого майстра,а й більше ніколи не покажете тут свого носа!

    Жінка погодилась і єхидно запитала

    • “І чим же ти можеш мене здивувати?”

  • Я привид.

На цих словах вона ховається за стійкою реєстрації так що навіть волосся не видно і в цю ж секунду ззаду до жінки підходить інша близнючка і ввічливо пропонує їй каву.

Обличчя тієї тітоньки в цей момент треба було бачити.Біле, сіре, сине, зелене і миттєва непритомність.

Хочь дівчатам вдалося здивувати цю пані,гроші вони з неї брати не стали бо не гоже із хворої людини оплату брати,цю тітоньку потім ще їхній охоронець до диванчику тяг на своїх тендітних чоловічих плечах(120кг на секунду,на вигляд так точно)

Що було далі не знаю якраз моя черга підійшла,але коли я проходила повз того салону вже у інший день я бачила як ця ж жіночка яка йшла в парі метрів від мене випадково подивилася у вітрину того самого салону звідки їй з усмішкою,помахала рукою котрась із близнючок.Мені ще ніколи не доводилось бачити як доросла жінка за півтори секунди перетинає вулицю буквально перескакуючи через автівки.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
l
lättja@Mar.iwl38

49Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається