Як правильно вибрати акції для торгівлі

Коли справа доходить до вибору «правильних» акцій, практикуючим ринкам варто звернути увагу на компанії, з якими вони вже знайомі. Розгляд факторів, які допомагають визначити ймовірність зростання ціни, також може бути корисним. Ці фактори включають:

  1. Фінансовий стан компанії: як виглядає баланс компанії? Чи зростали доходи та прибутки за останні роки? Скільки він має боргу? Це ефективність водіння?

  2. Рівні інновацій: які нові продукти чи плани розширення є в розробці? Як він протиставляється конкурентам щодо задоволення клієнтської бази? Чи є у нього хороші можливості для повороту та задоволення нових вимог ринку?

  3. Дивіденди: якщо компанія виплачує дивіденди, чи збільшує вона їх? Як часто виплачуються дивіденди?

  4. Ціна та оцінка: чи недооцінено? Щоб отримати кращу картину цього, можна розрахувати співвідношення ціна-прибуток, або P/E, шляхом ділення поточної ціни акцій компанії на її прибуток на акцію. AP/E 15 часто вважається «дешевим». Однак це може бути дешево через повільніше зростання. Можливо, варто визначити «дешеві» акції, які вважаються позитивними в якомога більшій кількості вищезазначених сфер. Оцінка «справедливої» вартості компанії також може бути досягнута шляхом розрахунку загальної суми активів на її балансі за вирахуванням амортизації та зобов’язань.

  5. Ліквідність: Ліквідність відноситься до акцій, які мають достатній обсяг торгів, щоб дозволити трейдерам входити та виходити з позицій прямолінійно. Прикладами ліквідних акцій є ExxonMobil, General Electric і Alibaba. Дізнайтеся більше про ліквідність фондового ринку , щоб отримати детальну картину.

  6. Волатильність: Волатильність відноситься до акцій з найвищим потенціалом для значних змін цін. Вибір нестійких акцій може бути ризикованим, але також може створити реальні можливості. Дізнайтеся більше про волатильність фондового ринку , щоб дізнатися, як це зробити.

Ще одна міркування полягає в тому, як акції вписуються в портфель. Наприклад, стратегія може полягати в тому, щоб орієнтуватися виключно на значний приріст капіталу за допомогою акцій, що розвиваються, або підвищити рівень безпеки за допомогою акцій із дивідендами чи захисних акцій. Щоб дізнатися більше про ці типи акцій, перегляньте розділ поширених запитань нижче.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Форекс Бокс
Форекс Бокс@forexbox

3.6KПрочитань
8Автори
10Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається