Як стильно вдягатись не за всі гроші світу?

Моє невпевнене повернення почнеться з відповіді на питання “як дешево створити цікавий гардероб?”. Я впевнена немало людей зараз мають доволі специфічні смаки в одязі, які не задовольняє масмаркет, а в інтернеті подібні речі або дуже дорого, або дешево і галімо. Давайте трохи поділюсь своїм досвідом боротьби з буденними образами)

Аксесуари

Я буду іти від простого до складного. Почнімо з простого. Відслідкуйте свої вподобання і проаналізуйте ринок. Як правило 10-20% навіть найдивніших вподобань можна задовольнити покупками в масмаркеті.

Ось моя проста порада: цікавий образ можна створити двома основними способами. Або це оригінальний незвичайний одяг, або звичаний одяг, проте оригінальні аксесуари.

Ви можете взяти звичайний одяг і зробити образ цікавішим за допомогою прикрас, сумок, ременів, головних уборів і т.д.

Секонди і барахолки

Секонди зараз стали місцем, яке вдягає половину країни. Тож давайте відставимо в сторону думки про те, що там одяг, який знімають з мертвих дідів. Там часто зустрічаються брендові речі; якісний одяг, що відповідає сучасним модним тенденціям; непопулярні, проте дуже цікаві речі. Причому ціна дуже низька, до прикладу за 100 гривень ви можете знайти собі повноцінний образ.

Перейдімо до барахолок. Тут вже ви знайдете прикраси, сумки та інші аксесуари. Якщо вам не сподобаються прикраси, які ви знайдете, ви зможете їх скомбінувати в те, що вам сподобається.

Перешив

Тут насправді все звучить простіше ніж здається, але я обіцяю, це не вимагає якогось неземного таланту. Купляєте річ, придумуєте як і чим її доповнити, а варіантів тут багато (ось кілька варіантів: бісер, вишивка, пришивання нашивок, або інших тканин, розпис фарбами або відбілювачем). Я можу цілу окрему статтю про це написати.

Є і другий, складніший варіант. Він вимагає вмінь добре шити, або володіти швейною машинкою. Ви можете купити кілька речей з різних тканин і зкомбінувати їх (часто можна побачити, як зшивають дві рубашки різного кольору і отримують дві двоколірні рубашки. Також великий плюс, це те, що від значних перешивів часто залишаються тканини на інші проекти), або купити одну і повністю змінити її фасон, або призначення (була футболка - стала майка, був комбінезон - став костюм з окремих речей).

Самостійний пошив

Це справді найскладніший варіант, але цьому дійсно можна навчитись власноруч. В наш час є багато інформації та відеоуроків, а з досвідом перешиву ще легше зрозуміти як все працює і навчитись шити з нуля. Проблемою можуть стати тканини, і тут ми повертаємось до секондів. Там продається не лише одяг, а і різноманітні тканини, також можна купувати готовий одяг, розпорювати на клапті і шити з нього (багато дизайнерів так робили і роблять).

Я сподіваюсь, що допомогла комусь, сама я часто користуюсь цими способами, особливо перешивом (на свою фігуру і зріст). Якщо будуть питання не соромтесь задавати і я дам відповідь, або доповню довгочит)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Біла птаха
Біла птаха@ptaha

Ділюсь знаннями і надбаннями

2.2KПрочитань
7Автори
31Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Безліч кіл пекла аніматорства

    Час від часу я знаходжу для себе цікаве творче заняття. Нещодавно мої руки дібрались до стварення 2д анімацій і це була найгірша ідея за останній час.

    Теми цього довгочиту:

    Мистецтво
  • Таємна мова середньовічних художників.

    Подивилась я кінострічку “Енола Голмс” і знайшла собі непахане поле ідей для довгочитів. Сьогодні про мистецтво, а точніше, про що нам розкажуть квіти на картинах відомих художників різних часів.

    Теми цього довгочиту:

    Мистецтво

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається