ЯК В ОСОБІ ОДНІЄЇ КОМПАНІЇ ЗНАЙТИ НАДІЙНОГО ПАРТНЕРА, ЩО ДОТРИМУЄТЬСЯ СЛОВА

Де є надійність, там є довіра. Де є довіра, є можливість досягти грандіозних речей. Тоні Роббінс 

Ми звикли частіше використовувати термін «довіра» в особистому житті, коли йдеться про родину, кохання, дружбу. І рідше хто говорить про довіру як надійне партнерство і здатність виконувати свої обіцянки. 

Як гарант виплати призів я завжди радію, коли наші клієнти, а тим паче переможці відгукуються про нас як компанію, що завжди тримає слово. Звісно, наш багаторічний досвід вручення великих грошових призів красномовно свідчить про це. Але коли то щирі слова людей, які нам повірили і здобули свою винагороду, це насправді безцінно!  

А тим, хто сумнівається і ще не вирішив, чи брати участь у маркетингових акціях, пропоную розібрати найпопулярніші питання на реальних відгуках наших переможців. 

 ОДЕРЖАННЯ ГРОШОВИХ ПРИЗІВ – ЄДИНА ЦІЛЬ СПІВПРАЦІ З «РОДИННИМ КЛУБОМ»? 

Ось як на це запитання відповіла Наталя Квічка, мешканка Львівської області, що несподівано для себе одержала Головний приз акції: «Я завжди купувала корисні речі собі і своїй родині. Основними моїми критеріями були якість і доступна ціна. І коли зрозуміла, що товари компанії повністю відповідають моїм запитам, із задоволенням стала купувати в «РОДИННОМУ КЛУБІ» засоби для дому, краси та здоров’я. Те, що я стала переможницею, було дуже приємно, але несподівано. Адже передусім я обирала для себе зручність і надійність покупок за каталогами, а грошова винагорода стала для мене чудовим бонусом!» 

ЧИ ВАЖЛИВА ПІДТРИМКА КОМПАНІЇ ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ ПЕРЕМОГИ? 

На це питання дуже змістовно відповіла Джур Валентина з Одеської області. Жінка все своє життя присвятила вірі і зі щирою довірою поставилася до «РОДИННОГО КЛУБУ». 

«Щоразу, роблячи замовлення, – поділилася пані Валентина – я відчувала велику підтримку з боку організаторів акції. Мене надихали листи від Голови Комісії, для мене робили персональні знижки, унікальні цінові пропозиції, а головне – вірили в мене. І я повірила в себе й таки перемогла! Без підтримки «РОДИННОГО КЛУБУ» я б не відчула цієї внутрішньої сили досягнути своєї мрії». 

ЯК ПОЗБУТИСЯ СУМНІВІВ ЩОДО УЧАСТІ В МАРКЕТИНГОВИХ АКЦІЯХ ? 

На це запитання хочу відповісти особисто. Не буває ідеальних рішень. Ми завжди хоча б раз у житті стикалися з негативним досвідом або нечесною «грою». Але «РОДИННИЙ КЛУБ» рік за роком своєю діяльністю і досягненнями доводить, що довіра – це про нас. Щасливі історії наших переможців, відгуки вдячних клієнтів – усе це фундамент для довіри. А ми вибудовуємо на ньому доброчесні взаємини, дотримання обіцянок, віру у власні сили та впевненість у завтрашньому дні.
Тому відкиньте сумніви і приєднуйтеся до нас! 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Коваль Олена
Коваль Олена@Koval_Olena

Представник «РОДИННОГО КЛУБУ»®

137Прочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається