МІФИ ТА ПРАВДА У ВІДГУКАХ ПРО «РОДИННИЙ КЛУБ»

Правда – це така річ, що прагне бути розкритою. Жан-Жак Руссо 

Я, Олена Коваль, Голова Комісії з вручення призів «РОДИННОГО КЛУБУ»тм, рада знову бачити вас у своєму блозі. І сьогодні хочу підняти дуже непросту для мене тему. А саме – міфи і неправдива інформація про нашу Компанію, що трапляються на просторах інтернету. 

Коли «РОДИННИЙ КЛУБ»тм розпочинав свою діяльність, звісно, було ще мало відгуків і про нас майже ніхто не писав. Але з часом, коли у нас з’явилося багато переможців, а рейтинг серед компаній, що проводять маркетингові акції, виріс – почали ширитися плітки, міфи та неправдиві відгуки.  

Ми з нашою командою чудово розуміємо, що коли досягаєш успіху, з’являється багато «хейту» з боку як конкурентів, так і просто людей, котрі заздрять нашим клієнтам, які отримали великі грошові призи. І на це не слід звертати увагу, тож ми продовжуємо займатися справою, що приносить користь іншим. І все-таки сьогодні я хочу розвінчати декілька міфів, щоб ви могли відрізнити правду від неправдивої інформації, яка час від часу з’являється про «РОДИННИЙ КЛУБ»тм. 

МІФ 1. Всі Головні переможці «підставні». 

Всі наші Головні переможці – реальні люди. Вони діляться історіями успіху на наших сторінках, дають інтерв’ю і не приховують своїх щасливих облич. Про їхню перемогу навіть публікують у місцевих ЗМІ. А це, погодьтеся, ніколи не буде робити людина, яка насправді нічого не одержала, але її ім’я висвітлюється публічно.  

МІФ 2. Обіцяні призи не виплачують. 

«РОДИННИЙ КЛУБ»тм більше десяти років проводить маркетингові акції. І за всі роки діяльності ми нагородили кожного Головного переможця, що виборов свою винагороду. Причина не тільки в тому, що компанія не змогла б проіснувати й року, якби не дотримувалась норм законодавства і прописаних у Статуті правил. Основний принцип нашої Компанії – працювати чесно і стабільно, виплачувати грошові призи, а головне робити клієнтів щасливішими, даючи їм реальний шанс на здійснення мрій. 

МІФ 3. Акції проходять нечесно. 

Наші акції завжди проходять у присутності незалежних спостерігачів – компетентного журі, юристів і глядачів. Сам процес висвітлюється на Youtube та інших інтернет-ресурсах. Також у нас неодноразово була присутня «Призова Варта» – незалежний канал, який перевіряє чесність і прозорість проведення таких заходів. І їхній вердикт завжди був незмінним – вибір Головного переможця і нагородження справедливі та не викликають жодного сумніву. 

Дорогі читачі, звісно ж, я не можу розібрати кожен безглуздий відгук з інтернету, втім сподіваюся, що аргументи, які я навела вище, спонукають вас не довіряти безпідставній неправдивій інформації щодо нашої діяльності. 

Адже весь негатив на адресу «РОДИННОГО КЛУБУ»тм, який може трапитися вам, викликаний здебільшого страхом щось змінити у своєму житті. Але я знаю, що це не про вас! Сміливо долучайтеся до наших акцій і доля обов’язково подарує вам квиток у щасливе і фінансово забезпечене майбутнє! 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Коваль Олена
Коваль Олена@Koval_Olena

Представник «РОДИННОГО КЛУБУ»®

137Прочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається