Які енергії спонукають до шлюбу на 200%.

Автор: Luwadlin Bosman. Опубліковано на Unsplash
Жінці судилося стати матір'ю і дружиною. Хтось може від цього відмовлятися, довго відтягувати момент і казати, що «ще рано». Хочеться погуляти, подивитися і не обтяжувати себе відповідальністю. І в когось це справді може вийти.Але є дівчата, які просто створені стати прекрасною дружиною.

Дивимось енергії в червоних кружечках.

Розрахувати свої енергії можна на нашому сайті, нижче посилання .

https://www.clipr.cc/97J4d

▪3 енергія - це жінки, які зроблять із двірника короля. Вони здатні бути дуже м'якими, ніжними й турботливими. Для чоловіків така дівчина - справжній скарб!

▪5 енергія - жінкам із п'ятіркою, ніби з молоком матері, передаються якості ідеальної дружини. Вони розуміють, що означають слова «сім'я», «відповідальність», «честь». Вони не терпітимуть довгих залицянь, затягнутих стосунків і цивільного шлюбу.

▪6 енергія робить із дівчини домогосподарку в хорошому сенсі цього слова. Вона знає, що таке сімейне вогнище і затишок у гніздечку. Готова творити і створювати прекрасну атмосферу.

▪12 енергія - ці жінки готові віддати останню сорочку і всю себе своїй сім'ї та партнеру. Якщо чоловік поважатиме, розумітиме й цінуватиме ці якості, то союз вийде прекрасним.

▪14 енергія - жінка, яка не буде пиляти свого чоловіка з ранку до вечора. Вона не виносить сварок і розборок. Тому, якщо знайти до неї підхід, то вона обдарує свого партнера теплом і ласкою.

▪18 енергія - Всесвіт нагородив таких жінок чарівними ручками. Вона може накрити святковий стіл із того, що знайде в холодильнику. Єдине, така дівчина має розуміти, що справді перебуває ЗА чоловіком, як за кам'яною стіною.

▪19 енергія - прекрасні та дуже добрі жінки. Здатні підняти настрій і знайти потрібні слова в будь-яких ситуаціях. Можуть займатися і побутом, і собою. Але варто тримати рівновагу й не закривати її за 7 замками, віддаючи лише лише доручення: «Приготуй, попрасуй, випери».

▪20 енергія - жінки з цією енергією розуміють, що таке сім'я. Причому не у вузькому розумінні цього слова, де є тільки вона, партнер і їхні діти. Для неї сім'я - це і свої родичі, і родичі чоловіка. Важливо не забувати дарувати їй квіти і влаштовувати романтичні посиденьки.

Ну що, дівчатка, є ці енергії у вашій Матриці?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Tasama
Tasama@Tasama

Матриця долі.

1.4KПрочитань
9Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Чекаю вас на діагностику особистості, замовити можна за посиланням в шапці профілю.

Вам також сподобається