Якщо Віктор Янукович не прийшов би до влади.

1. Можливо, не відбулось би Майдану 2004 року та Майдану 2014 року, оскільки ці події були прямим наслідком Януковичівської політики та дій.

2. Україна могла б рухатися в більш прозападному напрямку, оскільки Янукович був відомий своєю проросійською орієнтацією та намагався підтримувати близькі стосунки з Росією.

3. Можливо, не було б такої корупційної системи, яку створила Януковичівська команда, оскільки вона була досить злочинною та займалася розкраданням коштів державного бюджету.

4. Україна могла б мати іншу зовнішньополітичну стратегію, яка б була більш спрямована на співпрацю з країнами Європейського Союзу та НАТО.

Звичайно, це лише припущення, і неможливо знати точно, як би сьогодні виглядала Україна, якби Янукович не прийшов до влади.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Нікіта Федорченко
Нікіта Федорченко@Lyashko

3.9KПрочитань
4Автори
5Читачі
На Друкарні з 3 травня

Більше від автора

  • Історія Австралії

    Історія Австралії налічує понад 60 тисяч років. Перші люди потрапили на континент з Південно-Східної Азії через Індонезійський архіпелаг. Вони розселилися на більшій частині материка і проникли на острів Тасманія.

    Теми цього довгочиту:

    Історія
  • Історія Запоріжжя

    Запоріжжя: Від Козацьких Січей до Сучасності

    Теми цього довгочиту:

    Історія

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Юлія Володимирівна прийшла б. Газова принцеса віддала б країну корупції, контрольованій російським капіталом. Мали б другу Білорусь, але з націоналістичним фасадом. Жабки б звалилися в каструлі й не помітили. Бо в українця досі доволі слабка реакції на провини “своїх сучих-синів”.

Вам також сподобається