Яр Линський: Про Курськ

Яр Линський

Яр Линський, український таролог і знатник, знову привернув увагу завдяки своїм точним прогнозам щодо ситуації в Курській області. У своєму огляді ситуації, опублікованому 8 серпня 2024 року, Линський поділився аналізом поточних подій та їх передбаченнями, які вже частково справдились.

Зокрема, у прогнозі, оприлюдненому рік тому, Линський передбачав можливість просування українських військ на територію Курської області. Він зазначив:

«Я думаю в рф можливий вибух саме там, або на іншій станції саме повʼязаний з атомним ударом/вибухом. Головне те, що мені випав план, якщо випадає ця карта - значить розмови про це йдуть. Робиться це для залякування та звинувачення України. Мало того, у України теж є якісь плани на неї і взагалі на територію області.»
Скріншот з Телеграм каналу Яр Линського

Цей прогноз передбачав можливість активізації бойових дій на території Курська, що наразі підтверджується реальними подіями. Відзначаючи це, Линський у своєму огляді 8 серпня 2024 року знову звернув увагу на ситуацію, яка склалася в регіоні. Він вказав на активні бойові дії, назвавши їх «Курським блиском», і відзначив важливість Курської АЕС як потенційної цілі:

Курський блиск — назвав я це так, бо йдуть активні бойові дії, все палає й питання того, що у ЗСУ основна ціль Курська АЕС (що теж ‘блищить’) є більш імовірним, бо й карти показують це.

Линський також попереджав про можливість обстрілів та активізації бойових дій на тих ділянках фронту, де українські сили мають слабкі місця. Він підкреслив, що російські сили можуть вжити контрзаходів, що призведе до подальших бойових дій та можливих втрат:

Перше й основне [що зробить армія РФ], це, звичайно обстріли. На жаль, не вміє Росія по іншому воювати, обовʼязково свої невдачі й промахи вона відбиває на мирному населенню України.

З точки зору стратегічного планування, Линський вважає, що дії українських військових є вірними:

Але зі стратегічної точки зору, те як це показують карти, це є правильною дією, уся ця операція, у ході війни.

Яр Линський також висловив впевненість у тому, що українські сили мають шанси закріпитися на зайнятих позиціях і навіть просунутися далі. Він попередив, що російські сили вже перетягують резерви для стримання українського наступу:

Стосовно обмінами територій варіант більш підходящий сюди, сьогодні у ЗСУ є всі шанси закріпитися й навіть йти далі. Далі буде складніше, бо росія вже перетягує сили для стримання нашого наступу.

Зазначені прогнози Яр Линського стали реальністю в контексті поточних подій, що свідчить про значну точність його передбачень. Останні події в Курській області підтверджують його оцінки, що підкреслює важливість альтернативних джерел інформації у сучасних умовах військових конфліктів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Українська Езотерика
Українська Езотерика@esotericaukraine

Онлайн журнал

821Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 28 травня

Більше від автора

  • Яр Линський на премʼєрі нового українського горрору — «Конотопська відьма»

    20 серпня в Українському домі відбувся допрем'єрний показ українського містичного горрору "Конотопська відьма". Фільм розповідає історію кривавої помсти відьми з Конотопа російським окупантам, яка вражає своєю атмосферою та глибиною сюжетної лінії.

    Теми цього довгочиту:

    Кіно
  • Нове шоу Марії Тихої

    На YouTube стартувало нове захоплююче шоу під назвою «Бісануті», яке об'єднує унікальну комбінацію відьми Марії Тихої та треш-блогера Андрія Мартиненка.

    Теми цього довгочиту:

    Таро
  • Яр Линський приїхав до Херсону. Херсонський знатник вдома.

    Приїхав Яр Линський у рідне місце, разом зі своєю сестрою Софією, за його словами, на рітріт, для відпочинку, йому треба було відчути рідну землю, свій дім та побачити рідних.

    Теми цього довгочиту:

    Таро

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається