YesCoin - Майнінг та Аірдроп

Популярність Notcoin намагаються повторити багато проектів і деяким це вдається. Сьогодні розглянемо тапалку в телеграм із однією назвою YesCoin. Гра вийшла у квітні цього року. І у нас зараз є гарна нагода заробити на цьому! Участь у цих тапалках безкоштовна.

Yescoin - блокчейн-проект на платформі TON, що функціонує як гра-майнер з елементами заробітку P2E в інтерфейсі Telegram. Учасники гри отримують можливість заробляти ігрову валюту YesCoin, беручи активну участь у грі, виконуючи різні завдання та запрошуючи нових користувачів через реферальну систему.

Механіка гри YesCoin

Тут замість кліків по екрану треба водити пальцем по екрану та збирати монети. Іноді з'являються бусти у вигляді скрині, що дає нам збільшену кількість монет. У розділі Earn за виконання завдань одержуємо додаткові монети. У розділі Frens можна скопіювати посилання та запросити своїх друзів, за них теж отримуємо монети. У розділі Boost прокачуємо майнер для отримання більших нагород, а також не забуваємо використовувати безкоштовні щоденні бусти. У грі є автобот, який допоможе вам автоматично отримувати монети. Завдання прокачувати обліковий запис, підніматися в лігах. Подробиці аірдропу будуть пізніше.

Як проходитиме інтеграція з TON

Yescoin запустить завдання, пов'язані з гаманцями TON і простором TON, щоб допомогти користувачам web2 стати користувачами гаманців TON, відразу ж принісши сотні тисяч адрес гаманців TON, і очікується більше зі зростанням бази користувачів Yescoin.

Після досягнення певного масштабу Yescoin разом із партнерами по TON ініціює плани memecoin. Завдяки ігровим механізмам користувачі отримуватимуть реальні токени та генеруватимуть транзакції, які, як очікується, приноситимуть десятки тисяч нових активних користувачів у TON щомісяця.

Yescoin планує активізувати нашу платформу та ресурси, випускаючи NFT на основі TON та пов'язані з токенами активи, привносячи більше TVL у TON, активуючи високоякісну нову екосистему мемов та привертаючи більше уваги за межами поточного кола.

Висновки про YesCoin

Враховуючи всі дані, які надали проект YesCoin, варто звернути на нього свою увагу. Розвиток екосистеми TON, участь у хакатоні відкритої ліги ТОН дасть свої плоди та можливість заробити нам.

Посилання на гру та новини проекту дивіться в моєму телеграм каналі

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

79.7KПрочитань
0Автори
37Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Musk Empire - Нова тапалка ТОП рівня | | Як почати грати?

    MUSK EMPIRE Новий проект що почав віруситись, ми розвиваємо Ілона Маска. У процесі гри можна отримати багато корисних порад, для прокачування себе, як особистості.

    Теми цього довгочиту:

    Musk Empire
  • Лістинг TapSwap переноситься, останні новини проекту

    У нас для вас є погані і справді добрі новини одночасно: наша команда вирішила перенести дату лістингу Тап Свап та заходу щодо обміну акцій на токени. Ви можете спитати, що в цьому хорошого? Просто FUD?

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається