З Днем Завойовників

Сьогодні, в час повномасштабного вторгнення московії в Україну, ми, Гетьманці-Державники, низько вклоняємось перед мужністю та самовідданістю наших захисників, та їх незламною вірою у нашу спільну Перемогу, що надихає всю Україну. Сьогодні, наші кордони боронять справжні нащадки славних козаків, — та новітня козацька кляса, що тримає на своїх плечах майбутнє нашої Державності, нашої свободи, нашої нації.

З перших днів агресії Збройні Сили стали єдиним беззаперечно надійним щитом української землі від зовнішнього агресора. Сила та рішучість наших захисників є джерелом нашого натхнення і спонукають нас продовжувати боротьбу за ті цінності, що формують нашу національну свідомість: Христову Віру, вірність українським Традиціям та нашу Державність. В цей вирішальний час для нашої Батьківщини, дух наших славетних пращурів стоїть рам'я-об-рам'я з козаками ХХІ століття на варті нашого майбутнього.

Український Союз Гетьманців-Державників стоїть з ним пліч-о-пліч, у тилу чи на фронті, об'єднані єдиною метою — збереженням та розвитком вмитої кров'ю наших героїв Українсьої Державності. Подвиги наших фронтових побратимів невпинно надихають кожного з нас продовжувати боротьбу на всіх фронтах.

Нехай незламний дух наших захисників слугує прикладом для всіх нас. Нехай віра та відданість Україні стануть тим світлом, що призведе нас до перемоги. Разом ми переможемо!

Слава Україні! Гетьманові Слава!

☨ ᎩᏟᎱД 🇺🇦 | Долучитись

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
УСГД 🇺🇦
УСГД 🇺🇦@Hetmanate2

Монархічна Організація

48Прочитань
4Автори
9Читачі
На Друкарні з 24 липня

Більше від автора

  • Знаєте, чому нам не вдалося втримати свого часу Крим та Донбас?

    Ми закривали очі на проросійські партії, нехтування українською історією, апеляцію до "великого імперського минулого". Ми бавилися в демократію та визнання прав кожної держави навколо відверто транслювати сепаратистські настрої в розум наших громадян.

    Теми цього довгочиту:

    Усгд
  • Не обстрілами єдиними

    Минає вже третій рік повномасштабного вторгнення, за час якого міста безжально нищаться ворожими ракетами, культурна спадщина рівняється з землею, а земля вмивається кров'ю невинно вбитих українців.

    Теми цього довгочиту:

    Громадська Думка
  • Мене вбив Тургєнєв

    20 липня під КМДА небайдужі кияни, включно з активістами Київського осередку УСГД, зібралися проти незаконного знесення історичної будівлі садиби Маліна, також відому як садиба Зеленських. Колись найгарніший будинок вулиці перетворився на руїни...

    Теми цього довгочиту:

    Поліція

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається