Створення Гетьманської Вівтарної Дружини УСГД

У час війни та морального занепаду нашого суспільства, коли найкращі сини нашого народу приносять себе в жертву на вівтар української Державність на передовій, ми також повинні зміцнювати духовні рубежі нашого суспільства.

УСГД оголошує про формування нового підрозділу в наших лавах. Цей підрозділ, що складатиметься з паламарів та вівтарних служителів католицької, греко-католицької та православної Церков Володимирового Хрещення, буде відстоювати вічні цінності Христової Церкви. Ці духовні воїни Войовничої Церкви молитвами та служінням захищати духовну ідентичність України у цій війні за душу нашої Нації.

Поки лівацькі орди паплюжать нашу культуру і намагаються зруйнувати нашу єдність, поки шириться в тилу нашої Держави отрута безбожництва і моральної руїни, молодь українська піднімається на захист нашої одвічної Християнської місії.

Не кулями єдиними, але й молитвами та міццю віри ведеться ця війна. Христові знамена, загартовані століттями відданості, поведуть нас вперед. Ця війна ведеться не просто за Українську Державу - від неї залежить сам наш спосіб життя, дарований нам самим Богом.

Приєднуйтесь до лав паламарів осередку УСГД в Києві, ставайте разом з нами під знаменами Гетьмана та Христа - бо лишень в єднанні віри і нації лежить майбутня перемога України.

☨ ᎩᏟᎱД 🇺🇦 | Долучитись

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
УСГД 🇺🇦
УСГД 🇺🇦@Hetmanate2

Монархічна Організація

49Прочитань
4Автори
9Читачі
На Друкарні з 24 липня

Більше від автора

  • З Днем Завойовників

    Сьогодні, в час повномасштабного вторгнення московії в Україну, ми, Гетьманці-Державники, низько вклоняємось перед мужністю та самовідданістю наших захисників, та їх незламною вірою у нашу спільну Перемогу, що надихає всю Україну.

    Теми цього довгочиту:

    Усгд
  • Знаєте, чому нам не вдалося втримати свого часу Крим та Донбас?

    Ми закривали очі на проросійські партії, нехтування українською історією, апеляцію до "великого імперського минулого". Ми бавилися в демократію та визнання прав кожної держави навколо відверто транслювати сепаратистські настрої в розум наших громадян.

    Теми цього довгочиту:

    Усгд
  • Не обстрілами єдиними

    Минає вже третій рік повномасштабного вторгнення, за час якого міста безжально нищаться ворожими ракетами, культурна спадщина рівняється з землею, а земля вмивається кров'ю невинно вбитих українців.

    Теми цього довгочиту:

    Громадська Думка

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається