Знаєте, чому нам не вдалося втримати свого часу Крим та Донбас?

Тому ми воліли закривати очі на чисельні провокації, що їх реалізовувала московія на нашій землі. Ми закривали очі на проросійські партії, нехтування українською історією, апеляцію до "великого імперського минулого". Ми бавилися в демократію та визнання прав кожної держави навколо відверто транслювати сепаратистські настрої в розум наших громадян.

А коли до поплавлених цією низькопробною пропагандою українців Криму та Донбасу прийшли кваліфіковані спеціалісти з-за парєбріка, ні про який організований спротив мови йти вже не могло.

Цього разу, ми такого не допустимо. Закарпаття - це Україна! І громадяни України, що проживають на цій території - це наші громадяни, яких ми нікому не віддамо. І що б там не бухтів всьому світові патєшний гун у костюмі, як би не намагався заманити наших громадян грошима та громадянством - УСГД стоятиме на варті наших західних земель, як пасує гетьманцям та українським державникам.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
УСГД 🇺🇦
УСГД 🇺🇦@Hetmanate2

Монархічна Організація

48Прочитань
4Автори
9Читачі
На Друкарні з 24 липня

Більше від автора

  • З Днем Завойовників

    Сьогодні, в час повномасштабного вторгнення московії в Україну, ми, Гетьманці-Державники, низько вклоняємось перед мужністю та самовідданістю наших захисників, та їх незламною вірою у нашу спільну Перемогу, що надихає всю Україну.

    Теми цього довгочиту:

    Усгд
  • Не обстрілами єдиними

    Минає вже третій рік повномасштабного вторгнення, за час якого міста безжально нищаться ворожими ракетами, культурна спадщина рівняється з землею, а земля вмивається кров'ю невинно вбитих українців.

    Теми цього довгочиту:

    Громадська Думка
  • Мене вбив Тургєнєв

    20 липня під КМДА небайдужі кияни, включно з активістами Київського осередку УСГД, зібралися проти незаконного знесення історичної будівлі садиби Маліна, також відому як садиба Зеленських. Колись найгарніший будинок вулиці перетворився на руїни...

    Теми цього довгочиту:

    Поліція

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Їх боротьба: наклеяти декілька наліпок на вулиці

Вам також сподобається