Не обстрілами єдиними

Активісти УСГД на акції 3 Августа

Минає вже третій рік повномасштабного вторгнення, за час якого міста безжально нищаться ворожими ракетами, культурна спадщина рівняється з землею, а земля вмивається кров'ю невинно вбитих українців.

Здавалося б, саме час подумати над тим, як забезпечити збереження того унікального архітектурного портрету наших міст, що століттями приваблював гостей з усього світу і зараз ризикує бути знищеним?

Для КМДА це не на часі. Більше того, можновладці не просто пасивно спостерігають за зростаючою загрозою нашій історії, а й активно доєднюються до процесу, ще глибше вганяючи кінджали руїни в спину наших міст. Одним з чисельних жертв цього підступного егоїзму стала садиба Маліна у Києві, місці якої вже задумали звести чергову віспу столиці.

Гетьманці сьогодні вкотре нагадали КМДА наші умови - скасувати злочинницькі рішення; захистити садибу Зеленських статусом пам'ятки, розпустити злочинницьке кодло хапуг ДОКС та захистити від майбутніх нападок інші історичні будівлі минулого сторіччя.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
УСГД 🇺🇦
УСГД 🇺🇦@Hetmanate2

Монархічна Організація

48Прочитань
4Автори
9Читачі
На Друкарні з 24 липня

Більше від автора

  • З Днем Завойовників

    Сьогодні, в час повномасштабного вторгнення московії в Україну, ми, Гетьманці-Державники, низько вклоняємось перед мужністю та самовідданістю наших захисників, та їх незламною вірою у нашу спільну Перемогу, що надихає всю Україну.

    Теми цього довгочиту:

    Усгд
  • Знаєте, чому нам не вдалося втримати свого часу Крим та Донбас?

    Ми закривали очі на проросійські партії, нехтування українською історією, апеляцію до "великого імперського минулого". Ми бавилися в демократію та визнання прав кожної держави навколо відверто транслювати сепаратистські настрої в розум наших громадян.

    Теми цього довгочиту:

    Усгд
  • Мене вбив Тургєнєв

    20 липня під КМДА небайдужі кияни, включно з активістами Київського осередку УСГД, зібралися проти незаконного знесення історичної будівлі садиби Маліна, також відому як садиба Зеленських. Колись найгарніший будинок вулиці перетворився на руїни...

    Теми цього довгочиту:

    Поліція

Вам також сподобається

Коментарі (3)

монархічного устрою та інституції, з Гетьманом на чолі держави

Перепрошую, як може бути монархичний устрій з гетьманом, якщо гетьман — це виборна посада: все одно що монаріхчний устрій на чолі з президентом.

Вам також сподобається