Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Задоволення викладача

Попередження

Ситуація повністю вигадана, будь-який збіг вважати випадковим. Запам'ятайте усі учасники статевого акту мають дати активну згоду на статевий акт. Пам'ятайте: незахищений статевий акт можливий тільки з постійним партнером, для запобігання небажаної вагітності і зараження хворобами що передаються статевим шляхом.

У роботі викладача не багато задоволень. Одним з багатьох з них є, коли студентам вдається зробити справжню, а не на тяпляп, курсову або дипломну роботу, або коли студент дійсно розуміє ваш предмет і здає екзамени та заліки. Але, на жаль, не всі студенти такі. Величезний плюс викладача - якщо у вас немає консультацій і перездач, то після пар можна додому. Чим більшість і користуються. Я заради тих рідкісних моментів хороших курсових робіт, я залишаюсь після пар і перевіряю "чернетки" студентів. Це також дає можливість, насолоджуватися, насолоджуватися самотністтю в аскетичній викладацькій. Я не люблю перевірити роботи троїшників. Вони роблять забагато помилок, що просто жах. Але ця робота повинна бути виконана першою, по-перше: потім без розчарування читати роботи відмінників, а по-друге: щоб студент мав більше часу на виправлення.

Стук в двері. Іноді студенти приходять, щоб задати пару дурних питань, і коли ви бачите в їхніх очах справжній інтерес, це також рідкісне, але велике задоволення.

- Константин Сергійович, дозвольте? - почувся голос з-за дверей, та на порозі з'явилась гарна дівчина.

- Так, звичайно, Настя, заходь! - Я запросив студентку третього курсу. Напевно, курсову принесла. - Щось хотіла?

Дівчина була одягнена в блузку, спідницю та колготки або панчохи. У той момент я не бачив це, і мені було не цікаво.

- Так, Костянтин Сергійович, я принесла курсову, чи не могли б ви перевірити її? - Вона запитала і дістала флешку з сумочки.

Я відїхав від свого місця, захопивши телефон та жестом вказав на ноутбук. Настя стала між мною і ноутбуком. Вона трішки нахилилась і вставила флешку. І в той момент мене накрило. Я забув про все. Я забув про етику. Я забув про Кримінальний кодекс. І я зробив, що не дозволяється будь-якому викладачу. Я відкрив камеру по телефону і вирішив зробити фото її трусиків. І яке ж було моє здивування, коли я не побачив її трусиків на знімку. Під спідницею у Насті мережеві панчошки переходили у гарні стегна. І все, жодної спідньої білизни. Її губки так манили. Я, відклавши телефон на сусідній стол, швидко підняв спідницю Насті і прилинув до її губок.

- Костян... Що ви... ви робите? Вона запитала, задихаючись від несподіванки.

Вона мала простір для того, щоб зупинити це, але Настя вперлась руками у стол, створюючи збільшивши тиск клітора на мій язик. Я водив своїм язиком вгору і вниз, ліворуч-праворуч. Водив язиком по малим губам. Я вводив язик всередину. Всасував клітор. З кожного руху мого язику стегна Насті здригалися.

- Не... треба...- Вона ледь дихала. - Не... треба... зупинятися.

І я не зупинився. Я лизав. Я був збуджений. І я лизав би далі, але в певний момент її ноги були здригнулись і підкосились. Настя стала на коліна переді мною.

- Костянтин Сергійович, ви ж знаєте, що не можна залицятись до студенток, - а сама посміхаючись, розстібала мої штани. Приспустивши брюки, взяла мій член, відтягула крайню плоть і взяла його в рот. Вона бездогано водила головою вверх і вниз прижимаючі голівку до ньоба, а язиком прижимає вуздечку. Її рука була продовженням рота. Я був на сьомому небі від щастя.

Настя встала, повернулася і уперлась рукам на столі, запрошуючи мене ввійти. Я встала позаду, і провівши кілька разів членом по клітору, ввів член в неї. Всередині Насті було тепло і м'яко. Я почав поступальний рух, нарощуючи швидкость та амплітуду. Я подивився на її красиву попку, і мені хотілося її шльопнути, але я боявся, що нас може хтось почути. А Настя і так ледь стримувалась від стонів.

У дівчини знову почали тремтіти стегна, вона була близька до кульмінації. Настя попросила зупинитися. Посунувши ноутбук, вона скинула на підлогу усю канцелярію, звільнивши місце для себе. Вона повернулася обличчям до мене і сіла на стіл. Мені був відкритий найкрасивіший вид. Я знову ввів в неї член. Роблячи фрікції, я зміг розстебнути її блузку. І однією рукою масажував її груди, а іншою - я пестив її клітор.

Цей рай тривав кілька хвилин. В Насті знову появилось легке тремтіння в стегнах. Вона була на межі, але і я вже був готовий до фіналу. Настя вигнулась у екстазі:

- Досить! - Пошепки і через силу сказала дівчина, прикусуючі свою руку. Але я не зупинився. Ще секунда і швидко дістав член і спустив. Спустив їй на живіт, на спідницю і на лобок.

- Дякую, що не в мене, - з сильною віддишкою сказала Настя.

- За любки, звертайтесь, - я сказав посміхаючись.

- Там в сумочці, є серветки, будь ласка, подадайте, - сказала вона, лежачі і не рухаючись на моєму столі.

Я швидко вдягнув труси і штани, але не застібнувши їх, пішов до сумочки. Пошукавши хвилину, взяв серветки і пішов до лежачої дівчини. Я взяв кілька серветок і зібрав усю сперму, яку міг. Настя піднялася, поправивши спідницю та застібаючи блузку, запитала:

- Подивітесь мою курсову?

- Вона в тебе ідеальна!

Я знайшов нове задоволення від роботи викладача

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
za3DopoGo 🇺🇦
za3DopoGo 🇺🇦@za3DopoGo

440Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Більше від автора

  • Перша партія ДнД

    І от Ви вирішили зіграти зі своїми друзями свою першу партію в ДнД, підземелля та дракони. То що для цього потрібно?

    Теми цього довгочиту:

    D'n'd
  • Перша спроба

    Попередження

    Теми цього довгочиту:

    Фанфік
  • Розбещене дитя

    Попередження

    Теми цього довгочиту:

    Фанфік

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Читали всім потоком…

Вам також сподобається