Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Розбещене дитя

Попередження

Ситуація повністю вигадана, будь-який збіг вважати випадковим. Запам'ятайте усі учасники статевого акту мають дати активну згоду на статевий акт. Пам'ятайте: незахищений статевий акт можливий тільки з постійним партнером, для запобігання небажаної вагітності і зараження хворобами що передаються статевим шляхом.

Я з тих розбещених дітей багатіїв, яких називають мажорчіками. Будь-яка моя дія сприймається суспільством як не "погано", то "для своєї вигоди". Тому не бачу сенсу бути хорошим і добрим, суспільство не оцінить. Мені можна все. От моя одна з найулюбленіших історій:

Сидів у своїй кімнаті на вишуканій софі та грав на PlayStation 5 у другий хорайзен. Суджу собі, виконую квести, нікого не чіпаю і тут стук в двері:

- Дозвольте?! - Прибиральниця. Звичайне діло у нашому домі, але ця настільки гарна, що я готовий вкусити себе за лікоть.

- Так, звісно! - двері відчинилися і зайшла вона. Олеся працювала в нас вже десь два тижні, але щоб я залишився з нею на одинці - такого не було. Коли вона заходить в кімнату я завжди дивлюсь на неї як кіт на сметану.

- Я тільки протерти пил, - сором'язливо сказала Олеся. І тільки після цього я помітив відро з водою.

Я завжди відволікаюсь коли вона поряд. Олеся поставила відро, замочила ганчірку і почала витирати пил із полиць. Я очіма знімаю з неї їх уніформу, яка до речі, з симпатичної спіднички та блузки.

Коли вона підійшла до телевізора, вона нахилилась щоб протерти пил з тумби під телевізором. Я відкинувся на софі, аби хоч якось заглянути під її спідницю. Але коли Олеся підійшла до ніші у центрі тумби, нижня полиця якої знаходиться на рівні підлоги, вона стала на коліна і вигнулася, щоб дістатися до дальніх куточків ніші. І в цей час мені відкрився чудовий вид на її попку. Олеся носила чудові мережеві, майже прозорі, стрінги, які майже нічого не закривали. Я споглядав цей "краєвид" майже п'ятнадцять-двадцять секунд.

- Олесю, підійди сюди! Тут також є, що відполірувати!

Прибиральниця повернула голову у мій бік та побачила мій хижий та збуджений погляд. Вона підійшла та сіла поряд зі мною.

- Що я тут маю відполірувати? - трішки соромлячись, але з нотками збудження, запитала Олеся.

Нічого не кажучи, я трохи пртспустив шорти і дістав свій член. В її очах читалось розуміння ситуації та її патовість. Зробивши глибокий подих Олеся взял член в руку і почала води вгору та вниз. Під читкими та ніжними рухами її руки мій член став твердим. Опустивши крайню плоть вниз, вона нахилилась та взяла член в рот. Мінет робила Олеся трохи невміло, але вона старалася. Водила головою вверх- вниз. Обводила язиком голівку. А я в цей час відкинувшись на спинку софи, та трішки нахилився до Олесі, запустив руку їй під спідницю у трусики. Я відчув як в трусиках ставало все вологіше. Пальцями я водив по її клітору, вводив пальці всередину і знову пальцями по клітору. Вона стогнала. Я відчував її збудження.

Коли член набув найбільшої твердості, Олеся встала і зняла трусики, повернулась до мене спиною і сіла на член. Тільки-но вона сіла на весю глибину, почала рухатись вгору та наращувала темп і амплітуду.

Обійнявши її обома руками, праву я спустив і почав масажувати її клітор, а лівою під блузку та ліфчик тримати її за груди. Ліфчик зповз вгору. Міцно обійнявши її я відкинувся на спину, і руками водив її на своєму члені. Вона стогнала. Голосно. Мене це тільки більше збуджувало.

- Я зараз... я майже... - її ноги міцно зжалися та тремтіли. Вона спротивлялась моїм рухам і я врешті решт зупинився, але руку не зупинив. - Будь ласка, припиніть!

Я встав з Олесею, і положив її обличчям на софу. А сам підстроївся позуду неї, сидячи на її стегнах. Знову ввів в неї член. Я розпочав поступальні рухи, але поступово, а різко, сильно та швидко. Я дивився на попку. І я почав робити масаж її ануса. Олеся досягла оргазму, ще швидше. І за її проханням я зупинився. Перечикав кілька секунд і почав знову свої рухи. Дивлячись на її попку я так захотів її шльопнути. Раз шльопнув. Два. Сідниці почали трішки червоніти. Ще раз. І ще. Так продовжувалось поки її сідниці повністю не почервоніли. Ще кілька хвилин і Олеся знову на грані піку. Це відчувається по її стонах. Ще хвилинка:

- Досить... - через силу та часте дихання сказала Олеся.

- Ні, я зараз. Ще хвилинку!

І вже через хвилину я дістаю член і поклав його між сідниць. І в той же час кінчив.

- Вибачте... - ледь стримуючи віддишку говорила Олеся. - Сподіваюсь, ви нікому не скажете, бо це було геть не професійно з моєї сторони.

Вона встала і сперма потікла по її ногам на підлогу. Взявши ганчірку, прибиральниця витерла ноги від сперми, а потім - підлогу.

- Добре, але треба буде ще раз повторити

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
za3DopoGo 🇺🇦
za3DopoGo 🇺🇦@za3DopoGo

437Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Більше від автора

  • Перша партія ДнД

    І от Ви вирішили зіграти зі своїми друзями свою першу партію в ДнД, підземелля та дракони. То що для цього потрібно?

    Теми цього довгочиту:

    D'n'd
  • Перша спроба

    Попередження

    Теми цього довгочиту:

    Фанфік

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається