Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Анальний секс, гівно чекати?

Якось в розмові одній чула, як обговорювали, наче анальний секс став популярний не так давно, а в “наше время его нє била”. На цьому моменті я голосно сміюся та витираю слізки від абсурдності слів. А ще винаходжу машину часу і ми з вами летимо в II тисячоліття до н.е. в гості до шумерів. Вони тоді вже обмальовували глиняні тарілки  таким собі “порно мейд ін месопотамія”. І знаєте, який секс був дуже навіть популярний? Анальний! Подейкують, (і подейкували тоді), що то через те, що від нього складно було завагітніти.

Статевий акт між жінкою та чоловіком на теракотовій табличці з Месопотамії, початок 2 тисячоліття до нашої ери (фото: Музей Ізраїлю)
Статевий акт між жінкою та чоловіком на теракотовій табличці з Месопотамії, початок 2 тисячоліття до нашої ери (фото: Музей Ізраїлю)

Трохи статистики

Приблизно 36% жінок та 44% чоловіків хоча б раз практикували анальний секс. Для більшості - це не рутинна штука в сексуальному житті, але   частина таки регулярно ним займається.  

 Є окреме дослідження про гей-пари.

Під час опитування тільки 33% чоловіків сказали, що мали анальний секс в активній чи пасивній ролі під час останнього конекшену! А от оральний секс та петинг, навпаки, практикували суперчасно. І щодо загальної тенденції: близько 85% геїв  хоч раз в житті мали досвід анального сексу. Але, як бачите, ніяк не всі :)    

Лише у 27% жінок анальний секс проходить комфортно та без болей. Ну такоє, якщо чесно. Мені здається, статистика така пєчальна через дурацький міф,  що анальний секс = боляче, і це ок. Але ніт!
Напишу капсом, аби всі звернули увагу: АНАЛЬНИЙ СЕКС НЕ МАЄ БУТИ БОЛЮЧИМ.

І останнє: ризик заразитися під час анального сексу ВІЛом більший, ніж під час вагінального у 2,6 раза. Тому вдягніть вже той клятий презерватив, я вас прошу. І не лізьте туди язиком без латексних серветок, прости господи.

The Office' stars share the story behind the famous Michael screaming meme  | Mashable

Страшне про анальний секс

Розповім, чому мене особисто цей вид сексу не дуже надихає, але також додам і плюси після.

Мінуси анального сексу:
Головна причина –  досить великий ризик ушкоджень та хвороб, а то не прикольно. Крім того, у більшості випадків він болючий. Також бентежить дослідження, в якому вичитала,  що пацієнтки, які мали анальний секс упродовж останнього місяця, частіше зіштовхувалися з проблемою нетримання калу. Всього на 10 %, аніж ті, хто анальний секс не практикують, та все ж...  Але даних щодо цієї теми мало і це дослідження точно не показує всієї ситуації.

З плюсів анального сексу:

Він може приносити задоволення. Анус має багато нервових закінчень, а в чоловіків там взагалі простата. Тому практикувати його нормально! Просто це не для всіх, як і будь-який вид сексу (і секс загалом как би). Також анальний секс, це не тільки запихання члену по самі вінця. Це можуть бути анальні пробки чи вібратори, а вони такі гарнюні.

syd loves corpse on Twitter | Cute cat memes, Funny cat wallpaper, Cute cat  wallpaper

А тепеееер бліц! Короткими відповідями знищую популярні анальні міфи!


1) Анальний секс може викликати геморой
Ні, взагалі не може. Але якщо він (геморой) вже є - цей вид сексу краще не практикувати.

2) Від анального сексу не можна завагітніти
Тут я вас трішки настрашу: маленький ризик таки є. Ні, сперматозоїд не буде пробиратися через кишечник до матки. Вони хоч і витривалі хлопці, але на таке не здатні. Але частина сперми може витекти. 1 із 200 вагітностей виникає без допоміжних технологій і вагінального сексу.

3) Анальний секс брудний 

Звісно, ризик отримати гівно є. Бо, перепрошую, а що ще ви там шукали? Але якщо перед сексом сходити до вбиральні та в душ - він мінімальний. І клізми ставити не обов’язково. Бо вона вимиває і позитивну мікрофлору. А то нікому не треба.


І наостанок ловіть саветікі

- Презерватив та лубрикант – маст хев, це не обговорюється;
- Якщо не знаєш, чи тобі зайде анальна стимуляція - спробуй наодинці. Пальцем чи іграшкою;
Вбиральня та душ перед сексом – необхідність, а нє розкощщщь;
- Попередні обговорення з партнером/кою, як це має відбуватися і коли в разі чого зупинитися – важливі; 
- Краще не їсти напередодні кукурудзу, шкірку томатів, кісточки кавуна і оце от все;
- Не рівняйся на порно;
- Якщо під час одного сексу є різна стимуляція(вагінальна та анальна) - міняйте презерватив;
- Все має відбуватися поступово, аби не було травм. Тут можуть допомогти анальні іграшки;
-  Болить - зупиняйтесь. І жодних знеболювальних! Бо буде срака.

Цілую, обіймаю і чекайте в нових дописах!

Love Memes - Top 50 Love Memes To Share With Your Bae | POPxo
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Пісюлькі від Ані
Пісюлькі від Ані@bobrika

1.7KПрочитань
1Автори
37Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

🤣🤣👍 Дякую!)

Вам також сподобається