Публікація містить рекламні матеріали.

Заробляйте 50 000 гривень щомісяця - організуйте свою мережу автоматів із продажу води!

Компанія "Ecosoft" пропонує успішну франшизу: апарати з продажу питної води на розлив для організації свого бізнесу.

Споживач може купити чисту питну воду високої якості у свою тару цілодобово через ваш апарат, встановлений у житловому будинку (у під'їзді чи дворі), біля або у продуктовому магазині! Де є найбільший потік людей.

Де люди купують питну воду зараз?

- у магазині бутильована вода від 10 грн/літр (дорого і важко носити)
- доставка води додому від 8 грн/літр (дорого і довго чекати)
- у кіоску із привізною водою від 2 грн/літр (далеко ходити)

Компанія пропонує успішну, випробувану у більш ніж 50 містах України бізнес-модель: продавайте питну воду високої якості за доступною ціною від 1 грн/літр через апарат з продажу води від ТМ Здорова вода!

ПЕРЕВАГИ ФРАНШИЗИ:

Повне навчання ведення бізнесу з очищення та продажу чистої питної води
Персональний менеджер
Технічна підтримка
Дистанційний контроль роботи апарату питної води
Захист від злому апарату питної води

Суть бізнесу

Чиста вода. Вона потрібна будь-якій людині, кожен день, 24 години на добу. Не шукай споживачів — вони знайдуть тебе самі.

Ми пропонуємо готовий бізнес — бізнес, готовий працювати на тебе. У нього немає терміну придатності і падіння попиту. Він не займає місця і не споживає ресурси. Не потребує персоналу і твоєї присутності.

Він просто працює, забезпечуючи людей найнеобхіднішим, а тебе — постійним доходом.

Вже більше 100 партнерів встановили близько 600 автоматів питної води ТМ Здорова вода по всій Україні.

Чому ця франшиза успішна?

Вільна ніша у 70% міст України
Низький поріг входу в бізнес від 150 000 гривень
Цілодобова робота апарату 7 днів на тиждень без продавця
Прибутковість - 100% річних
10-15 тисяч гривень - середня виручка з апарату
Низькі операційні витрати у бізнесі 15%
Наші партнери працюють більш, ніж у 60 містах України

Як це працює - 7 переваг франшизи:

1. Вибери правельне місце розсташування автомату. Укладаєш договір оренди 1 кв. м. (житловий будинок (ЖК), магазин, офісний центр) на встановлення апарату.

2. Запускай. Твій бізнес почне працювати вже через 3 тижні. Це максимальний період від першого дзвінка нашого менеджера і до твого першого споживача. Сюди входить вибір локації, оформлення документації, установка та запуск готового до роботи автомата.

3. Економ на експлуатації. Автомат виконує всю роботу сам. Він робить з водопровідної води питну. Для цього в ньому встановлена професійна 9-етапна система очищення води. Але не думай про це. Просто підключи його до водопроводу, електрики і каналізації.

4. Здивуй покупця. Автомат пропонує питну воду 2 видів. Кожен покупець знайде в ньому те, що йому необхідно. Просто свіжа, чиста і безпечна вода, другий — додатково збагачена корисними мінералами (кальцій, магній тощо).

5. Керуй бізнесом дистанційно. Цей бізнес майже не вимагає твоєї участі. У своєму online-кабінеті ти бачиш поточний стан автомата, виручку за день, необхідність в сервісі й інкасації. Ти можеш займатися своїми справами або поїхати у відпустку і при цьому контролювати всі процеси.

6. Забудь про обслуговування. Ми самі виконаємо всю роботу, пов'язану з технічним обслуговуванням автомату. Або довіримо її нашим партнерам. Або, якщо хочеш, безкоштовно навчимо твоїх співробітників.

7. Поверни інвестиції за рік. Вендинг-автомати з продажу води — зростаючий бізнес в Україні, ніша для якого ще не заповнена. Застовпити найкращі локації в своєму місті вже зараз. Користуйся репутацією компанії Ecosoft і маркетинговими матеріалами, які допоможуть у просуванні

Висновок

Радимо для хорошого старту і зниження накладних витрат встановлювати не менше 5 автоматів в одному регіоні. Це найкращий стабільний пассивний дохід на нашу думку, без ризиків і у будь-який період.

Сайт компанії Екософт

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Скільки коштує ця реклама?

Вам також сподобається