Заробляйте $100 щодня, ділячись своїм інтернетом

EarnApp - це революційний додаток, який дозволяє перетворити ваш смартфон або ноутбук на генератор пасивного доходу.

У цій статті ми розповімо, як отримувати пасивний дохід за допомогою EarnApp, навіть якщо ви не використовуєте свій телефон або ноутбук.

Як працює EarnApp?

EarnApp ділиться вашим інтернет-з'єднанням з користувачами з усього світу. Це абсолютно безпечно і безкоштовно, тому вам не потрібно ділитися ЖОДНОЮ особистою інформацією.

Додаток використовує ваші пристрої лише тоді, коли ви не використовуєте їх активно, щоб отримувати пасивний дохід, поки ви спите.

Ось скріншот мого додатку EarnApp, який я завантажив на свій Mac:

Ви бачите, що я можу натиснути на кнопку "пауза", якщо я хочу зупинити додаток, щоб він не генерував гроші, використовуючи моє інтернет-з'єднання. Це просто і легко у використанні.

Чи легальний цей додаток?

З мого особистого досвіду можу підтвердити, що це легальний і безпечний додаток для отримання пасивного доходу за допомогою ваших пристроїв. Він має понад 400 відгуків на Trustpilot і внесений до білого списку основних антивірусних систем.

Але справжнє питання полягає в тому, чи можете ви заробити багато грошей, використовуючи EarnApp? Ну, це залежить від вашого інтернет-з'єднання і швидкості.

Ось скріншот мого поточного балансу: Я заробив 430$ в серпні і 3467$ з того часу, як почав користуватися додатком.

Нагадую, що це лише з МОГО особистого досвіду використання додатку. Я не можу гарантувати вам, що це буде працювати для вас краще або гірше. Вам потрібно буде спробувати самостійно.

На цьому скріншоті, взятому з сайту EarnApp, ви можете побачити, що заробіток залежить від багатьох факторів. (Геолокація, продуктивність інтернету, пристрої...)

Чим більше підключених пристроїв з встановленим додатком EarnApp, тим більше грошей ви заробите.

Я встановив додаток на мій Imac, мій Macbook, мій телефон Android та мій Iphone. Всі мої пристрої приносять щонайменше $500-1000 щомісяця, поки я ними не користуюся.

Ви можете завантажити додаток тут на свій телефон або комп'ютер. Я сподіваюся, що цей додаток допоможе вам створити хороший потік доходу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

750.2KПрочитань
11Автори
566Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (5)

А он вообще работает в Украине?

Вам також сподобається