Знаю попсу по каверам. Спецвипуск. Метал по “Bye Bye Bye” до того як Дедпул зробив її мейнстримом

Поки в кінотеатрах 3тя частина Дедпула ставить рекорди для фільмів з віковим рейтингом 18+, другий розквіт переживає і пісня використана в вірусній сцені початкових титрів цього фільму. З’явилось і купа рок і метал каверів до неї. Але примітно що 3 найякісніші з’явились значно раніше.

Хоча навіть при цьому 2 з 3х несуть очевидний зв’язок з Дедпулом.

Розповідати тут особливо нема чого, але виділити ці три найвдаліші версії захотілось, після того як ютуб познайомив мене з їх менш вдалими конкурентами. Тож хай буде.

Heavy Metal Heroes

Кавер цього пародійного гурту вийшов ще 5 років тому. Але… там вокаліст в образі Дедпула. А отже, схоже що у Симпсонів з’являється конкурент по передбаченням.

Сам же кавер може і не найцікавіший з наявних музично, але точно найкреативніший (і найтематичніший) в плані свого кліпу.

Примітка: пісня в відео починається лише десь на часовій відмітці 2:32.

*NSYNC - Bye Bye Bye (Cover by Heavy Metal Heroes)

Jonathan Young & Caleb Hyles

Ще один кавер випущений ще 5 років тому. Цей дуетний кавер особливо примітний саме контрастами в виконанні двох авторів-ютуберів. Ну і рівень дуже примітний, але ці двоє що сольно що в колабах на моїй пам’яті в плані якості ніколи і не підводили.

*NSYNC - Bye Bye Bye (METAL cover by Jonathan Young & Caleb Hyles)

No Resolve

Мій особистий фаворит цього списку. Гурт No Resolve спеціалізується на дуже високоякісних метал каверах і тут вони як завжди витримали планку максимально високо.

Сам кавер вийшов ще 3 місяці тому, ще до виходу фільму і вірусності сцени. Гурт вдало спрацював на випередження, але не забув підкреслити прив’язку до фільму обкладинкою і підписом (щоправда я не відстежував відео і не впевнений що обкладинку і опис не було доповнено нещодавно).

Технічно, їх можна спробувати віднести до цієї хвилі хайпу, але оскільки вони зробили свою версію достатньо давно (такі з’йомки і запис це робота далеко не на один день), то або вони дуже чітко передбачили цей хайп, або їм дуже фартонуло.

BYE BYE BYE (‪@OfficialNSYNC‬ ROCK Cover by NO RESOLVE)

Аж не звично що все так коротко і компактно вийшло. Але думаю і такий формат має право на життя, тож іноді буду мабуть робити і такі міні-апдейти з якимись міні-темами.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
РОКова скарбничка
РОКова скарбничка@ROKova_skarbnychka

Про маловідомий рок і метал

1.7KПрочитань
2Автори
34Читачі
На Друкарні з 20 вересня

Більше від автора

  • Коли трава була зеленіше. Рок з патлатих 80их. Формуємо плейлист. Частина 4

    Після певної паузи думаю варто повернутись до наповнення плей листу з класичним роком і додати в нього пісні ще кількох гуртів з патлатих 80их.

    Теми цього довгочиту:

    Рок
  • Музика з українським культурним кодом. Підбірка фолк-року

    Враховуючи дату, очевидно що якщо і говорити сьогодні про музику, то варто саме про нашу, з нашим місцевим колоритом і фольклорним спадком минулого. Тож я вирішив зробити невеличку підбірку різноманітного українського фолк-року, який на мій погляд вартий особливої уваги.

    Теми цього довгочиту:

    Фолк-рок
  • “Популярний монстр” Ронні Радке. Escape the Fate/Falling in Reverse

    Вчора вийшов один з найкращих альбомів що я чув за цей рік, з шикарною і різноманітною музикою, а також цікавою тематикою матеріалу, від своєрідної репутації автора, до проблем сучасного суспільства. Гарний привід поглянути і на альбом, і на історію людини що його створила.

    Теми цього довгочиту:

    Музика

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається