Анонс прес-релізу альбому Bella Casa від alicy

Сучасна інді-співачка з українським корінням, alicy, з радістю оголошує про вихід свого нового альбому "Bella Casa". Цей альбом, що виходить другим студійним сольним альбомом та третім студійним загалом, обіцяє бути емоційною подорожжю, сповненою щирої лірики та захоплюючих мелодій.

"Bella Casa" - це альбом-поема, що складається з 10 пісень, які досліджують теми кохання, втрати, самопізнання та зв'язку з власним корінням. alicy черпає натхнення з різноманітних музичних жанрів, поєднуючи інді-альтернативу з lo-fi та upbeat елементами, щоб створити унікальний та зворушливий звук.

Альбом буде доступний у цифровому форматі на всіх основних стримінгових платформах, а також у двох ексклюзивних дизайнах вінілу: Bella Casa Vinyl Original Design та Bella Casa Vinyl Una Rosé Design.

Дата виходу альбому "Bella Casa" ще не оголошена, але очікується, що він вийде влітку 2024 року. Також було оголошено прес-реліз альбому на 10 травня 2024 року.

Alicia - це талановита співачка та авторка пісень. Її щирі тексти та потужний вокал здобули їй шанувальників по всьому світу. "Bella Casa" - це довгоочікуваний альбом, який, безсумнівно, зміцнить її статус однієї з найцікавіших нових артисток нашого часу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Daily Edition
Daily Edition@dailyeditionua

цифрове видання

606Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

  • alicy - Bella Casa: Коментар до прес-релізу та пісень

    З великим нетерпінням чекаємо виходу нового альбому alicy "Bella Casa", який з'явиться 14 червня.Судячи з прес-релізу, альбом обіцяє бути емоційною та особистою подорожжю, яка досліджує теми дому, приналежності, самопізнання та кохання.

    Теми цього довгочиту:

    Музика
  • alicy оголошує про вихід нового альбому "Bella Casa"!

    14 червня вийде третій альбом Аліси "Bella Casa". Цей альбом, над яким співачка працювала з зими, обіцяє стати її найкращою роботою на сьогоднішній день.

    Теми цього довгочиту:

    Музика
  • Nostalgia Land нова ера в українській музиці?

    Звучання та мистецтво в музиці завжди еволюціонують, і новий альбом "Nostalgia Land" від української співачки з хорватським коріннями alicy, відзначається вражаючими змінами у її творчості.

    Теми цього довгочиту:

    Музика

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається