👀Бачиш Notcoin? Торгівля пари NOT до TON на Storm Trade. Велике інтерв'ю з засновником Notcoin.

Експериментальні торги Notcoin

🚀 Сьогодні майданчик Storm Trade оголосив про запуск торгів пари 1 мільйон NOT до TON, які почнуться завтра о 14:00 за Києвом.

Початковий курс залежить від цін на otc ринках (тобто напряму між користувачами; наприклад, через продаж телеграм акаунта). Команда Storm визначила його як 1 млн Notcoin за 0.5 ton (1.1$).

До речі, Storm Trade є партнером Tostarter (одного з проєктів творців Notcoin).

Розберемося, що це таке, чи означає це дійсний лістинг $NOT на біржі, чи зможемо ми продати нарешті свої $NOT.

⚡️ Storm Trade, що запускає завтра торги, - це майданчик, за допомогою якого можна торгувати безпоставочними ф'ючерсами.

📈 Безпоставковий (розрахунковий) ф'ючерс - це така угода, коли люди обіцяють один одному заплатити різницю в ціні активу, але самі активи не передають. Наприклад, якщо ціна золота зросла, той, хто купив безпоставочний ф'ючерс на золото, отримає різницю в грошах від того, хто продав. Важливим є те, що самі злитки золота не передаються, тільки гроші.

💎 Також і з Notcoin. Від популярного клікера в торгах братиме участь тільки назва. Навіть після справжнього лістингу, ви не зможете торкнутися куплених на Storm токенів. Як і ваш баланс у грі не зміниться, які б великі угоди ви не здійснювали. По суті вам пропонують вгадати, куди піде ціна Notcoin у майбутньому.

⚽️ Щось на кшталт букмекерських контор, де ти ставиш на перемогу команди, але не стаєш одним з її власників. Лише власником грошей тих бідняків чия ставка не зайшла.

💸 Навіщо ж потрібні ці ігри? Мабуть, для того, щоб зафіксувати ціну токена вже зараз. Адже токени підвищеного ризику стикаються з різкими коливаннями ціни, що вводить у невдоволення багатьох користувачів. Ф'ючерси дозволяють заздалегідь оцінити продукт перед запуском

🌐 Open Builders і сам Ton Foundation активно підтримує запуск ф'ючерсу. Уже стартувала піар-компанія в комуніті боті. І найімовірніше, скоро вийдуть публікації в тон каналах

Підсумок: завтра ви не зможете продати свої $NOT на Storm Trade, а тільки лише поставити на те, як змінюватиметься ціна ноткоїна після самого лістингу на якій-небудь із бірж. Не буде можливості купити або продати реальний $NOT.

📈Торгуємо Ноткоіном

🏁 Кілька годин тому стартували торги за безпоставочним ф'ючерсом на мільйон Notcoin на біржі Storm Trade.

З початку торгів ф'ючерс показує зростання на 120% з 0.5 TON за мільйон монет до 1.1 TON в поточний момент.

Обсяг торгів уже перевалив за 200,000 доларів (20 млн рублів), що непогано для жетонів на TON.

Робиться це безпосередньо в telegram боті @StormTradeBot у форматі mini app або ж на сайті app.storm.trade

Інтерв'ю з засновником Notcoin

🎙"Notcoin - це піраміда (як і все). Екологічна, чесна і прозора", - А. Плотвинов, засновник гри.

Дебютне інтерв'ю з творцем першого крипто-хіта 2024 вийшло сьогодні на каналі Alex Crypto Falcon.

Напередодні лістингів команда помітно додала в публічному полі. Зовсім нещодавно ми вивчали інше в'ю - зі співзасновником клікера Сергієм Чікірєвим.

Інтерв'ю на каналі Alex Crypto Falcon

Що розповів Олександр у годинному марафоні?

Наразі у найбільшого холдера 0.03% емісії. Не рахуючи Павла Дурова, якому 500 тисяч людей віддали більше одного трильйона монет або 5-10% всієї емісії. Це було весело, а жертводавці отримають свої x2 в самому кінці, коли закінчиться мінт.

Що стосується команди, то в них 0 монет. Але ось проблема - вони будуть потрібні їм для забезпечення ліквідності на біржах. Є два можливих варіанти залучення. Перший - це донати з боку NOT DAO, якщо учасники цього захочуть. Причому він особливо наголосив, що в такому разі ні про яке подвоєння пожертвувань мови бути не може. Другий сценарій - це викуп монет у користувачів. Олександр назвав такий шлях більш вірним і чесним.

Скільки ж тоді коштуватиме $NOT, якщо команда подумує про залучення пожертвувань?

Абсолютно не знаю, яка може бути ціна у токена. Але це може бути загалом і не дуже важливо.

- пояснив Олександр.

Біржі мають бути готові до взаємодії з тон жетонами. Щоб вихід токена був гладким, багато що має зійтися. [...] Ведуться переговори з tier-1 біржами з приводу лістингу. Шукають найкращі рішення, але фінального поки що немає.

Варто зазначити, що до tier-1 належать такі ліквідні майданчики, як Binance, Coinbase, Bybit, OKX тощо.

Також творець зізнався, що він не найкращий трейдер. Розповів, що холдить біток, тон і ефір. До того ж не упускає можливості залетіти в нові коїни заради експірієнсу (так-так, ми все ще пам'ятаємо про $GRAM). Ще він чекає на біток по 1 млн $. Однак, на його погляд, можливі й великі хаки, здатні обрушити курс.

Notcoin - не такий, як усі. Це експеримент, де перевіряються соціальні механіки. А що якщо проєкт не буде давати жодних обіцянок, а навпаки заздалегідь скаже, що токен - це nothing? Що якщо він розвиватиметься без інвесторів? За словами Саші, Notcoin - це нова культура, де користувачі самоорганізовуються, вчаться віддавати замість того, щоб отримувати, розгадують загадки і разом чекають дива.

Токен отримають не всі юзери. Команда Саші придумала підступний план, як зрізати всіх або майже всіх ботів (у них може бути дуже багато монет аж до 10%?). Також за словами засновника клікера, деякі юзери просто не захочуть або забудуть замінтити свої монети, що також зменшить кількість в обігу.

Notcoin не можна буде довипустити після закінчення майнінгу. Після цього кількість монет залишиться фіксованою назавжди.

Також Олександр привідкрив таємничі дверцята у фармінг токена після мінта. Якщо коротко, то зацікавлені проєкти, канали створюватимуть завдання в Notcoin і надаватимуть пул монет для нагород. Над цією механікою вже б'ються розробники. Творець висловив сподівання, що це вийде досить цікаво, щоб користувачі змогли грати і заробляти навіть після припинення майнінгу.

Між рядків прозвучала думка, що не всі юзери отримають однакові нагороди. Найкращих і активних команда хоче заохотити відповідно до їхніх заслуг. Як приклад особливо наполегливих Олександр назвав перших 100 осіб, які увічнили себе в Diamond League.

NOT DAO - з одного боку це іронія над незграбною і не завжди доречною приставкою в назвах проєктів. З іншого боку, команда покладає надії на те, що ініціативна група холдерів візьме в свої руки представлення інтересів Ноткойнерів після мінту. Як саме Олександр це собі уявляє, що має робити така тусовка і як заробляти, мабуть, дізнаємося в майбутньому.

Баг 30 хвилин з відкатом часу засмучує чесних гравців. Олександр проявив емпатію, сказавши, що з погляду користувача це несправедливо, тому команда прагне пофіксити явні дірки. Баг із прикладу полягає в тому, що, автобот, мабуть, орієнтується на годинник смартфона для розрахунку намайнованих під час простою монет. Тоді зміна часу може призвести до збільшення профіту. З іншого боку, на серверах гри зашиті ліміти, в які упруться такі хацкери і не залутають занадто багато.

Цікавий факт із біографії. Олександр та інші хлопці з Open Builders встигли попрацювати в успішному стартапі, який після їхнього відходу був проданий за $2,5B. Імовірно, на ефірі йшлося про Wrike.

Також Олександр розповів ще багато чого, що не влізло в цей пост. Тому рекомендуємо інтерв'ю до перегляду - https://www.youtube.com/watch?v=JvXEvubpHuU

Доречі, будь одним із перших, читай статтю і приєднуйся до майнінгу TapSwap від SOLANA🤝


👉Майнити $NOT👈

🔥Приєднатись до маінінгу HOT від NEAR Wallet🔥

💰Видобувати TapSwap від SOLANA💰

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109.2KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається