Beat.On Wall | Корейські продюсери, які варті вашої уваги (ч.1)

Ian Kash

Один із продюсерів, що працюють переважно із маловідомими виконавцями, що певною мірою робить його людиною, що сприяла творчому зростанню таких реперів, як Justhis, Goldbuuda, Kor Kash, Viceversa тощо. Він працює переважно в жанрах як треп та дріл, але й інші штучки також почути можливо.

Panda Gomm

R&b, балади, неймовірні вайби та спільні роботи із такими виконавцями як Leellamarz, Kid Milli, jeebanoff, Sumin, Sik-k та багатьма іншими. Кожен його трек западає в душу та залишається на репіті на довгий час.

Lnb

Продюсер, що створив десятки справді легендарних треків, навіть для SMTM встиг попрацювати. Nafla, Bryn, Kid Milli, Paloalto, Giriboy, Silkybois та інші релізнули круті треки за продюсерства Lnb. Переважний жанр його діяльності - треп.

Lean$moke

Якщо ви слухали таких виконавців, як Superbee, Uneducated Kid, Since, Homies i Khan, ви точно чули треки, створені цим продюсером. Дріл, треп та бумбеп - він працює ледь не у всіх напрямах і його роботи здатні рознести будь-яку тусовку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кімбу
Кімбу@nchh_kimbu

534Прочитань
0Автори
18Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Beat.On Wall | KC - Крємльовські С*чки?

    Давно ми не збиралися з вами за столом обговорень чергових самопринижень корейських реперів.

    Теми цього довгочиту:

    Beat On
  • Beat.On Wall | Welcome to ♂Попускальня♂

    Ми живемо в часи, коли обізнаність - це надважливо. Саме тому в першу річницю успішної операції "Шакалячий експрес на Чілін Гоумі" ми підготували список кхх та крнб виконавців, які обісрались, виразивши позитивне ставлення до країни-терориста з назвою р*сія.

    Теми цього довгочиту:

    Beat On
  • Beat.On Wall | Знайомство з Okashii

    Вам може здатися, що Бетон перетворюється на фан-сторінку AP Alchemy, може, воно так і є. Але пройти повз цих музичних геніїв просто неможливо, тож знайомтесь - Окашіі, геніальні діти Свінґса.

    Теми цього довгочиту:

    Кхх

Вам також сподобається

Коментарі (1)

дякую за роботу! було приємно та корисно прочитати й знайти щось нове для себе. плейліст поповнився на десяток нових треків і це вау

Вам також сподобається