Платформи: Steam, Switch, X-Box One+, Playstation 4+

Прайс: $5-20, в залежності від платформи та знижки. Брати тіки по знижці.

Жанр: Симулятор бджоли. Sim/arcade/adventure.

Оцінка: 8/10 для сім'ї чи дитини, 3/10 для задротів ноулайферів (як я).


Одного дня набридло мені грати у всякі ігри, де потрібно думати, потіти, щось робити взагалі. Захотілося чогось лайтового, трешового та коротенького. Чисто почіліти пару вечорів. І ліниво скролячи ігри що в мене вже куплені або є в ПС+ я бачу ЇЇ – BEE SIMULATOR.

СВИНЯ_В_ЖОКУЗІ.ЖПЕГ

Мій надмозок з 200 ICQ одразу ж нагадав мені про таку круту трешову гру як Goat Simulator. Кізка, бджола… яка нафіг різниця. 100% це схожа трешова гра в якій можна тупо розслабитися та поприколюватись! Пригода на 20 хвилин!

Яка ж це була помилка… Попереду на мене чекало важке випробування… Але поки врубаємо хард, запускаємо нову гру та поринаємо у світ Bee Simulator!


Сюжет та світ

Гра розповідає нам про бджілку, яка працює заради свого вулику. Народжуємося, збираємо пилок, виконуємо різні завдання та рятуємо всіх від великого лиха. Коротше сюжет прямо як в якійсь Gothic, де ми починаємо за нонейма, а потім стаємо великим героєм. Єдиний мінус – сюжетка проходиться десь за 2 години (може і менше, якщо спідранити).

Порівняння ігрової мапи з мапою центрального парку Нью Йорку

Світ гри – це досить великий опенворлдовий парк що скопійований з Центрального парку Нью Йорку. Купа людей, зоопарк, атракціони, пікніки та все таке. Світ для такої малої гри досить великий, щоб пролетіти від одного кінця парку до іншого знадобиться десь 5-7 хвилин (і повірте, цей час вам буде здаватись ВІЧНІСТЮ).

В цілому гра доволі пізнавальна. Нам постійно розповідають різні факти про бджіл, навіть в меню завантаження, є велика енциклопедія в котрій написана інфа про рослини і тварин. ЛОРУ ТУТ НЕ МЕНШЕ НІЖ В ДАРКСОУЛЗІ, АНУ, ПРОЧИТАЙ ЙОГО ВЕСЬ, ТИ, РОЗУМНИК! Для дитини – ідеально (та навіть багатьом дорослим буде корисно задля розширення світогляду).

Сюжет – 10/10.
Світ – 8/10.


Графон і саунд

Графон... Ну якщо НЕ ПРИДИВЛЯТИСЬ і не бути графонодрочером, то покатить ))) Не гірше, ніж в будь-якій інді.

*Інсектофоби відписалися*

Саунд в цілому нормас, але треків замало. В цілому саунд ненапряжний та не викликає роздратування.

Графон – 5/10

Саунд – 6/10


Експлорінг

По світу розкидано досить багато різних приколів, які потрібно збирати (окрім сюжету). Тут в нас і 100500 поінтів з пилком. Є бойові челенджі де ми файтимося з поганцями. Є іспити на збирання пилку, є танці з іншими бджолами, звірі та рослини для нашої енциклопедії, сайдквести, та навіть секрети.

Можна сісти на людську їжу і ̶н̶а̶с̶р̶а̶т̶и̶ ̶пожрати її та отримати BEETRO (ТИПУ НІТРО ЛОЛ ВИ ЗРОЗУМІЛИ РЕФЕРЕНС????? АХАХА!!!)

В цілому будь якій дитині чи 35-річному задроту буде дуже цікаво експлорити цей світ. Постійно відкриваються нові челенджі, нові сайди та нові бійки. Завжди є сенс зазирнути в віддалені куточки бо там можна знайти щось цікавеньке.

Можна вжалити дитину в носа (10/10 GOTY)

Але є і мінуси. Всі челенджі схожі один на інший. Якщо пройдеш один одного типу, то пройдеш їх усі. Це не дратує напочатку, але наприкінці гри вже виникає зуд десь в районі П'ЯТОЇ КРАПКИ-У. Особливо коли виникають інші проблеми, але про це – далі. В цілому мені дуже сподобалося в перші десь 3-5 годин літати по парку та виконувати завдання. Деякі сайдквести дуже веселі, особливо про білок. В грі є трошки гумору і це – добре.

ПАНЦУШОТ!

Дуже жаль, що світ не дуже реагує на твої дії. Якщо ти жалиш людину – вона просто скаже ОЙ, але не втече. Це не Goat Simulator і не Postal. Це не сендбокс. А такий потанцуював був!

Експлорінг – 7/10 для дитини чи сімейної гри, 5/10 для задротів.


Геймплей

Отже, переходимо до геймплею. На цей раз я розгляну кежульний геймплей в цій категорії, а геймплей для аутистів-хардкорщиків-ачівкодрочерів (це я!) – в наступній.

Що ж отримає кежул?

Прикольну сімейну гру з варіантами складності, та навіть грою у спліт-скріні (нічого за це не можу сказати, лол. Ви що, думали у мене є друзі?)))). Прикольно літати за бджілку, досліджувати світ та робити всілякі справи.

Скрін бійки

Прикольні бійки та Simon Says в челенджах. Челенджі на час та пошук різних активностей на мапі. Для дитини чи людини далекої від відеоігор – дуже крутий експірієнс. Ще раз нагадю про пізнавальний елемент – з гри ми дізнаємося дуже багато фактів про бджіл. В цілому це дуже крута сімейна гра!

В основній грі ви наврядче знайдете якісь баги. Але наштовхнутись на них можна. Вони не критичні, але перезапустити гру прийдеться.

В цілому кежул експірієнс для дитини або сім'ї – 8/10, особливо за свій прайс (це не маріо одісі за $69420.99 (з урахуванням купівлі свіча на воєнному ринку)).


Немає сечі терпіти ці пекельні борошна...

А ТЕПЕР ПЕРЕХОДИМО ДО ХЕЙТУ ХТО ДУЖЕ НІЖНИЙ – НЕ ЧИТАЙТЕ ДАЛІ.

...

...

НЕ ЧИТАЙТЕ ТАМ БУДУТЬ МАТЮКИ

...

...

ОСТАННЄ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

...

...

НУ ЩО – ПОГНАЛІ НАХУЙ! ЦЯ ГРА ПОВНЕ ЛАЙНО ЩО ЗМУСИЛО МЕНЕ КОПАТИ ФОРУМИ СТІМУ ТА ШУКАТИ В ІНТЕРНЕТАХ ВИРІШЕННЯ РІЗНИХ ПРОБЛЕМ!!!!!

Хочете гуглити як досягнути 100% ачівментів? Хочете 2 години виконувати найтупіший грінд в відеоіграх? Тода велкам в Bee Simulator!

В такому режимі мені довелося грати 2 останніх години.

Такс. Гра завершена, десь 70% виконано. Що робити? Отримувати всі ачівки! (Нінтендоплеєрам не зрозуміти (шуткую, в мене теж є свіч)). І тут починається ПЕКЛО. По-перше, мені під час гри відрубали світло (кляті москалі). Ну пофіг відрубали й відрубали. Але десь через 2 години пошуку сайдів виявилося, ЩО ВОНИ БАГОНУЛИ!!!!! В мене виконані всі сайди, але вони не зарахувались. Це стало зрозуміло через 2 години тупого польоту по всій мапі та чергового відключення світла. І РАПТОВО сайд, який був зроблений – не зарахувався ТА СТАВ НЕДОСТУПНИЙ ДЛЯ ПОВТОРНОГО ПРОХОДЖЕННЯ В ГРІ.

Можна літати на дроні ))))

Форуми. Редіт. Пошук обхідних шляхів. В ГРІ ВИЯВЛЯЄТЬСЯ КУПА БАГІВ ДЛЯ ОТРИМАННЯ АЧІВОК!!!! А ще є місейбли ))) 1/3 з яких успішно пройобані ))) Починаємо нову гру, спідранимо місейл, та виконуємо інші ачівки. Виявляється, що гра дуже багнута та якщо виконувати челенджі на іншому сейві – вони зарахуються в загальний прогрес. Тож добираємо всі пройобані челендж-ачівки та переходимо до ВЕЛИКОГО ГРІНДУ!!!!

Зате є парк атракціонів (але юзати його неможна))))

Через десь 8-10 годин гри, всіх виконаних ачівках в мене було десь 1800 зібраного пилку. Це та шняга, яку збираєш з квітів. Зовсім непотрібна. Якась тупа механіка.

АЛЕ СЮРПРИЗ!!!! На останню ачівку нам треба зібрати пилок з 3000 квітів. Все б було добре, але через кожні 50 квіток ми наповнюємося та нам потрібно здати пилок у вулик. Бо новий пилок не колектиться.

Тобто ще (3000-1800)-24(Х)*50 ранів! Х=24. Ще 24 рани за пилком (це десь 2 години повторення дій на 5 хвилин)!

Спочатку мене це бісило. Потім мені стало пофіг. Потім мені довелось пізнати дзен та мені почало це подобатись.

Я вам скажу що це НАЙКРАЩИЙ БДЖОЛИНИЙ ЕКСПІРІЄНС В СВІТІ!!!!

Я бджола. Я бджола. Бзззз. Я лечу за пилком. Бзззз. Я бджола. Я б д ж о л а . . .


Вердикт

Для сім'ї та дітей – крута гра. Для кежула зо хоче політати – круто. Для комплішоніста – ДРУЖЕ НЕ КУПУЙ ЦЮ ГРУ БЛАГАЮ ТИ ПОПАДЕШ В ПЕКЛО!!!!!

Оцінка: 8/10 для сім'ї чи дитини, 3/10 для задротів ноулайферів (як я).

Більше оглядів – https://t.me/nocasuls.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кежулам вхід заборонено
Кежулам вхід заборонено@nocasuls

Найкращий канал про ігри

2.4KПрочитань
16Автори
70Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

чи робить ця свиня джакузі https://cdn.drukarnia.com.ua/643a533a86518bfbf49240f5/images/articles/643ab7f61272bd9066a0c963/y0Td34744.33253488562.jpeg ?

Вам також сподобається