Star Citizen Live: Щодо усього транспорту на Invictus

Програма Star Citizen Live з Джаредом Хакабі має чималу частку періодичних зустрічей, однією з яких є круглий стіл на тему транспортних засобів. Це можливість для членів усіх команд, що працюють над кораблями (художники, системники, дизайнери тощо), поділитися останніми новинами про свій прогрес і майбутню роботу. Розробники спілкуються між собою та відповідають на обрані запитання гравців.

Капітальні кораблі

Створення капітального корабля вимагає багато людських та часових ресурсів. У CIG не хочуть зменшувати поточну швидкість випуску нових кораблів. Тому компанія набирає працівників спеціально для цієї цілі (зокрема, для створення команди транспортних засобів у Монреалі). Проте навчання новачків потребує часу, і вони не одразу приступають до безпосередньої роботи. З огляду на поточний стан справ, вони зможуть повноцінно запрацювати вже через кілька тижнів.

Довгостроковою метою є виробництво двох капітальних кораблів на рік, на додаток до поточних темпів створення кораблів інших розмірів.

Вони почнуть з роботи над кораблями RSI (Polaris і Galaxy), які мають багато спільного у асетах та загалом у дизайні. На цьому шляху вони зможуть створювати певні набори корабельних елементів, які можна в подальшому використовувати на усіх кораблях бренду RSI.

Наразі створення Banu Merchantman поставлено на паузу, і не очікується, що робота над ним поновиться найближчим часом. Деякі члени команди, які працювали над ним, покинули CIG, а оскільки цей корабель досить унікальний, компанія не бажає залучати до проекту новачків, адже процес роботи над Banu Merchantman зовсім відрізняється від загальних гайдлайнів CIG. Крім того, вони зазначають, що всю роботу, вже проведену над цим кораблем, неможливо використати для інших через його унікальність. Загалом, розробники вважають, що поки краще витратити час на інші, більш стандартизовані капітальні кораблі.

Модульність

Нещодавно команди здійснили технічний прорив у сфері модульності і провели завершальні випробування. Більше не існує жодних технічних бар'єрів для впровадження модульних кораблів.

Однак, наразі робота над ними не запланована.

Фізичні пошкодження

Фізичні пошкодження перебувають у фазі інтенсивної розробки. Не тільки для кораблів, але й для всіх елементів навколишнього середовища (будівель тощо). Мова йде про глобальну фізичну систему руйнування. А ще їй дали назву Maelstrom.

Тягові промені

Корабельні тягові промені можна буде використовувати всередині кораблів, вони будуть реалізовані від 0 до 3-го розміру (були проведені тести до 6-го розміру).

3-й розмір тягового променя буде дозволяти пересувати транспортні засоби. Компонент такого розміру буде використовуватись на Argo SRV. За допомогою 2-го розміру можна буде переносити великі контейнери (до 32scu). Можливості 1-го розміру розробники поки не змогли назвати.

Наразі ще потрібно виконати деякі роботи зі стабілізації, але основна робота вже зроблена. Завершено розробку системи розподілу потужності за розмірами та роботу над різними моделями збалансування.

Золотий стандарт Retaliator

Розробники досі працюють над оновленням Retaliator. Наразі вони працюють над кабіною пілота.

Вони нагадують нам, що процес оновлення до "Золотого стандарту" також існує для того, щоб забезпечити кораблі фізичними компонентами. Якщо будь-який внутрішній компонент не поміщається у дверний проріз корабля, "Золотий стандарт" вирішить цю проблему.

Щити для захисту мостика Carrack

Після появи аналогічної деталі разом з Mirai Fury MX, у гравців з’явились питання до розробників, коли висувні щити будуть додані й на Carrack. Розробники планують це зробити, але це не пріоритетне завдання.

Polaris

Polaris (як і Apollo) ненадовго з'явився на Дорожній карті, а потім зник. Джон Крю пояснює, що система синхронізації дорожньої карти іноді може дещо відставати від дійсності, і що можуть бути зроблені певні спрощення, які не відображатимуть деталі і реальність того, що роблять команди.

Зараз Polaris перебуває на стадії препродакшену. Команда займається оновленням (застарілих) концепцій та визначенням необхідного обсягу робіт. Як тільки ця робота буде завершена, проект перейде у фазу whitebox.

Reclaimer і стикування зі станціями

Перед тим, як корабель зможе пристикуватися до космічної станції, необхідно внести певні зміни до його зовнішньої топології (розташування шлюзів, дверей і т.д.).

Кораблі у виробництві

Наступні кораблі наразі перебувають у активному виробництві:

  • Spirit

  • SRV

  • Hull-C

  • X1

  • Storm

  • San'tok.yāi

  • Retaliator оновлюється до "Золотого стандарту".

  • 2 неанонсовані кораблі.


Джерело для зведення: Star Citizen Live: Invictus All-Vehicles Roundtable

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, тим самим підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

1.5KПрочитань
5Автори
25Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Inside Star Citizen: Щоденник розробки - Server Meshing

    Дізнайтеся про останні новини від членів команди Основні технології, які поділяться думками та інформацією про роботу над технологією Server Meshing, а також розкажуть про нещодавні тестування та розробки, які прокладають шлях до Alpha 4.0!

    Теми цього довгочиту:

    Inside Star Citizen
  • #leaks - Squadron 42: реліз, порти на консолі, та деякі ранні деталі

    Незважаючи на те, що нам показали чимало Squadron 42 на Citizencon, залишається питання, коли ми отримаємо цю гру в наші руки? Як там зараз справи у компанії? Якою ж буде ця гра? Як вона власне працює? У цій статті hater115 привідкриє лаштунки своєю черговою порцією витоків.

    Теми цього довгочиту:

    Squadron42
  • Loremakers: Питання Спільноти - Червень 2024

    Дізнайтесь більше про наслідки окупації планет Вандуулами, "зникнення" чинної Імператриці та більше інформації про загублені у космосі кораблі поколінь. Також тут є інформація про появу нових квестгіверів, діяльність профспілок за часів диктатури Мессерів та багато іншого!

    Теми цього довгочиту:

    Loremakers Cq

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається