Безкоштовна ідея для книги/коміксу

Ця історія цілком моя, але я не маю таланту, щоб створити з неї щось прекрасне. За атмосферою має вийти щось схоже на мультфільм “Атлантида”, бо вона зіграла велику роль в придумуванні цього сюжета.

Я готова віддати цю ідею просто так. Головна умова згадка автора ідеї. Для цього можна звернутись до мене за згаданими у профілі соц. мережами.

Історія

Після смерті дійсно можна зустріти янголів, але це складні механізми, що захищають певну сферу. Їх створив Бог перед смертю, бо вже не міг оберігати цю сферу, що містить в собі минуле і майбутнє Землі, від минулого кожної імперії до майбутнього кожної живої істоти.

Згодом доведеться дізнатись від чого помер Бог, від кого треба захищати цю сферу і таємницю цих загадкових механізмів.

Персонаж поступово дізнається більше про те, куди він потрапив. Він знаходить місце де є Земля і Місяць, але їх розміри такі, що запросто помістяться в кишеню. Виявляється, що вони справжні і та сама важлива сфера це Місяць, в середині нього вся інформація, яка прокручується як плівка поки він обертається навколо Землі.

Референси

Перші три найбільш надихаючі
Якісь такі летючі механізми теж мають місце бути
Якісь таємничі маски, скульптури, знаки

Післямова

Ви можете міняти сюжет як заманеться, я лише подала ідею. Знаю, що на друкарні повно творчих людей, буду рада побачити ваше бачення цієї ідеї. Обов’язково діліться своїми результатами.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Біла птаха
Біла птаха@ptaha

Ділюсь знаннями і надбаннями

2.6KПрочитань
7Автори
33Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Я не маю рота, але мушу кричати

    Книга, яку неможливо забути. А також комікс та гра по ній.

    Теми цього довгочиту:

    Ші
  • Як стильно вдягатись не за всі гроші світу?

    Впевнена немало людей зараз мають доволі специфічні смаки в одязі, які не задовільняє масмаркет, а в інтернеті подібні речі або дуже дорого, або дешево і галімо. Довгочит також підійде тим, хто не може дозволити собі витрачати багато на одяг, але хоче виглядати стильно і охайно.

    Теми цього довгочиту:

    Стиль
  • Безліч кіл пекла аніматорства

    Час від часу я знаходжу для себе цікаве творче заняття. Нещодавно мої руки дібрались до стварення 2д анімацій і це була найгірша ідея за останній час.

    Теми цього довгочиту:

    Мистецтво

Вам також сподобається

Коментарі (3)

https://drukarnia.com.ua/articles/tuga-do-inshikh-svitiv-abo-longing-for-other-worlds-cki8l

Вам також сподобається