CEX-біржам скоро прийде КІНЕЦЬ?

Останнім часом DEX (децентралізовані біржі) набирають обертів, і вони неодмінно стають наступним трендом крипторинку. Давайте розберемо тригери, котрі служать розвитку даному тренду:

1. На централізованих біржах загострюється проблема у приватності та збереженні коштів і майбутніх регулювань від держав. А розумні капітали та власники крипти вже тримаються подалі від регуляцій CEX-бірж, KYC/AML, і всього цього трешу, котрий нам і в банках набрид.

2. Основна ідея крипти - створення децентралізованої екосистеми. DEX-біржі відповідають цій ідеї, надаючи вільність від державного впливу та анонімністью.

3. З'являється зростання популярності DEX-бірж, де торгівля можлива незалежно від руху ринку. адже Інструментів для заробітку на DEX у 5 разів більше, ніж на CEX.

4. Децентралізація - це частина Web 3.0, що активно розвивається, і майбутнє належить цим технологіям.

5. Навіть компанії, які володіють крупними CEX-біржами, такі, як Binance та Bybit, інвестують в децентралізовані біржі. Цікаво, вони до чогось готуються?

Як бачимо, то у DEX є всі чинники, щоб показати себе на максимум на «бичому ринку», розумні гроші вже активно користуються ними, вони вирішують проблеми своїх попередників- централізованих бірж, вирішують проблеми з анонімністю та безпекою та мають більше інструментів для заробітку.

P.S. скоро ми запишемо для вас безкоштовний інтенсив саме по DEX біржам, адже я замітив що дуже мало висвітлюють дану тему,і багато людей взагалі не розуміють, про що ми говоримо.

Ставте 🔥 якщо чекаєте інтенсив по DEX біржам

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес у рваних штанях
Бізнес у рваних штанях@bursh_ua

531Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 24 січня

Більше від автора

  • Корекція, причини, куди підемо, що робити

    На ринку нічого важливого поки що не відбувається, якихось особливо цікавих активностей теж не спостерігаю. Тому давайте проговоримо про те, що робити, коли все піде не за планом, і як до цього підготуватися.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Як вирішити проблеми тестнетів

    Доволі часто користувачі, під час раллі за дропами, стикаються з різними проблемами і це нормально, тому що доводиться взаємодіяти з проектами на ранній стадії. Але для усього є рішення. І про них ми поговоримо у цьому випадку.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається