Чому безліч організацій копіюють «PrizeMe», але не можуть повторити наш успіх?

Ви коли-небудь отримували повідомлення про перемогу в акції чи лотереї? Якими були ваші перші думки щодо цього? "Це неможливо!", «Пощастити може кому-завгодно, але не мені!" або щось подібне, чи не так? У наш час дуже важко повірити в порядність і чесність організаторів акцій: занадто багато шахраїв, які намагаються обдурити нас і виманити гроші. Однак я розповім історію, яка може змінити вашу думку. 

Нещодавно Головною переможницею акції від «PrizeMe» стала Скірин Ірина з міста Батурин, Івано-Франківської області. Спочатку призерка не повірила у свою перемогу та вагалася, відповідати нам чи ні. Чоловік Ірини говорив, що все це обман і вона ніколи не одержить такі величезні гроші за просто так. Відмовляла її і подруга Олена, яка бачила подібні повідомлення від інших компаній з помпезними назвами на кшталт діамантів, фондів якихось поважних осіб або англомовних назв вулиць. 

Справа в тому, що зараз багато компаній копіюють нашу діяльність і дурять людей. "PrizeMe" працює не для того, щоб обманювати! Ми прагнемо зробити людей багатшими й щасливішими. Наша місія – чесні та прозорі акції, які приносять нашим клієнтам лише радість. 

Зрештою пані Ірина прийняла рішення нікого не слухати й сама зателефонувала нам. І не прогадала! Тепер вона – власниця Головного грошового призу! Отримані гроші призерка витратила на розкішний відпочинок у Карпатах, а решту поклала на депозит у банку.  

А знаєте, що найцікавіше в цій історії?  

Тепер новою клієнткою «PrizeMe» є та сама подруга Ірини – пані Олена. І ми безмежно раді, що ряди учасників акцій поповнюються людьми, які знають про успіх у наших акціях з перших уст! 

Ця історія підтверджує, що одержати грошовий приз – реальність, а не мрія. І ми готові довести це вам. Просто станьте нашим клієнтом і ви отримаєте не лише можливість здобути грошову винагороду, а й відчуєте наше щире бажання зробити ваше життя кращим. 

Не дозволяйте сумнівам стати перепоною вашому успіху! Приєднуйтеся до "PrizeMe" вже сьогодні і відчуйте справжню радість від одержання призу: https://prizeme.com.ua/ 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Олена Писарчук
Олена Писарчук@Olena_Pisarchuk

Представник «PrizeMe»

291Прочитань
2Автори
7Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається