Гроші дали, а переможця не сфотографували? Або чому «PrizeMe» інколи вручає призові кошти без фото-фіксації нагородження?

Як часто ви брали участь у маркетингових акціях або лотереях? Які суми виграшів вдавалося одержати? Куди витрачали гроші або на що планували витратити? 

Якби я не була Головою Комісії з вручення призів від «PrizeMe», то могла брати участь в акції і перемогла. Головний приз я б витратила на ремонт своєї дачі в Броварах: вже давно хочу перебратися у тиху місцину подалі від міської метушні. 

Нещодавно Головний приз від «PrizeMe» одержала Броннікова Алла Володимирівна. Новина про перемогу в акції настільки приголомшила пані Аллу, що в неї піднявся тиск. Тому на офіційному врученні Призу наші менеджери завжди тримають запас валеріанки. 

І ми розуміємо цю радість, адже не щодня одержуєш 317 000 гривень! 

Під час нагородження Алла Володимирівна поділилася з нами планами, на що витратить отримані гроші: вона давно мріяла про новенький автомобіль, і я дуже рада, що «PrizeMe» допоможе їй здійснити свою мрію. 

Можливо, я вас здивую, але траплялося, що наші переможці відмовлялися від одержання Призу. Це було всього декілька разів, та одна історія добре мені запам’яталася. Тож хочу поділитися з вами своїми спогадами… 

Одного разу призерка, почувши про свою перемогу, дуже зраділа, запевнила нас, що приїде до офісу для нагородження. Але наступного дня зателефонувала її донька і повідомила, що нікуди її мама не поїде. Донька призерки зазначила, що не вірить у перемогу своєї матері. Не вірить, що хтось у період воєнного стану правочинно проводить маркетингові акції із гарантованою виплатою грошових призів. Ні наші умовляння, ні офіційні правила акції, ні фотозвіти з нагороджень попередніх переможців не переконали жінку. Тож нам не залишилося нічого іншого, як передати Приз наступному Головному переможцю. 

А ще були випадки, коли офіційні власники призів відмовлялися фотографуватися на нагородженні. 

Влітку переможець погодився приїхати в наш офіс для нагородження. Ми вже підготували всі необхідні документи, запросили нотаріуса. Але коли призер дізнався, що згідно з нашими правилами потрібно зафіксувати процес нагородження переможця на камеру – він відмовився. Свій вчинок пояснив тим, що не бажає фотографуватися, адже тоді про його перемогу дізнаються друзі та родичі і доведеться ділитися грошима.  

Головного переможця ми все-таки нагородили. Але у нас не має фото-підтвердження цього факту. Ми не маємо права без особистої згоди переможця робити та викладати фото/відеоматеріали з офіційного вручення призу на сайт.  

Ми дбаємо про свою репутацію, тому завжди нагороджуємо головних переможців відповідно до затверджених правил та регламенту. 

Довіряйте лише офіційним організаторам, які виплачують гарантовані призи своїм переможцям. Довіряйте «PrizeMe»! Беріть участь в акціях і отримуйте гроші! 317 000 гривень уже чекають на свого власника! 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Олена Писарчук
Олена Писарчук@Olena_Pisarchuk

Представник «PrizeMe»

291Прочитань
2Автори
7Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається