ЩО ЗА БРЕД

В інтернеті ви можете знайти купати дівчаток які розказують вам що ті погані, ті погані взагалі всі компанії гавно бе не вийшли з ринку рашки, і що купляючи їх продукцію ми платимо за ракети. ЩО ЦЕ ЗА БРЕД? А якщо вони в рашці куплять, то це піде нам в бюджет чи кому? І зараз по пунктах розкажу що це все фігня і якщо я куплю умовний снікерс десь в МЕТРО, то ні цента звідти не піде у бюджет параші. Але це все не стосується перегляду рос. блогерів і слухання всякої русні в спотіфаї та інших площадках.

Що таке податки і чому ніхто податки для рф не платить?

“Пода́тки — це встановлені вищим органом законодавчої влади обов'язкові платежі, які сплачують фізичні та юридичні особи до бюджету у розмірах і термінах, передбачених законодавством”, це якщо визначенням, але якщо простими словами і наприклад, я реєструю компанію “Гілочка“ на території України, продаю тут свою продукцію і % від проданої продукції відаю державі на покрашення країни(в пост радянських країнах трошки не так, відаю гроші державі щоб половину спіздили). Але я вирішив розширити свою компанію умовно в якусь країну, але платити багато податків ніхто не хоче, тому я переоформлюю свою компанію умовне десь на Кіпрі, і створюю дочірні компанії, наприклад “Гілочка-Україна“, “Гілочка-Польща“ і тд. Якщо грамотно це все зробити, як роблять великі компанії то в кінцевому результаті я в бюджет тої країни майже нічого не заплачу.

Ці компанії не будуть якось між собою звязані крім того що вони всі дочірні компанії. І те що людина купила щось в Польщі, не піде в бюджет умовної Франції і навіть не факт що вони щось в саму Польщу заплатять. Ну і бля чого тоді себе обмежувати і вигадувати теорії змов? Правильно, тому що доки іде війна на цьому можна “похайпитися“ і показати які ви мега патріотки, а всі інші зрадники і малороси, смішно.

Єдина причина виходу з раші

Єдина причина чому вихід компанії може бути корисно, це моральна давка. Але рашці пофіг, від них мак пішов вони присунули палку в жопі поглибше і створили “Вкусна і срачка“. Я думаю їм настільки комфортно з цією палкою, що навіть якщо від них всі підуть, то вони скажуть що це їх путін вигнав, чи якісь подібні відмазки.

P.S Якщо комісь щось не сподобаєть готовий вам скинути книжки по економіці! І пам'ятайте, РУСНІ ПІЗДА!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Охотник Артем
Охотник Артем@artem_okhotnyk

351Прочитань
8Автори
7Читачі
На Друкарні з 27 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (4)

Привіт. Ви написали, що великі компанії працюють так,що практично не платять податки. Питання: яким чином так можна зробити? Чи можливо, що європейські чи американські компанії (в менталітеті котрих є платити по рахункам) так вчинять? Сенс для держави в такій співпраці? Дякую.

Вам також сподобається