ДРУБЛУ - Чому варто використовувати Друкарню для написання блускаївських тредів?

Вступне слово

У зв’язку з тим що ілон маск на всю голову кончений (і це вже сталий факт), твітер (чи тепер вже ху) став нестерпним місцем, особливо для українців. Тому все більше наших міґрує у нову-стару альтернативу, яка називається Блускай і позиціює себе як децентралізована соціальна платформа мікроблогів (по факту є чимось між старим твітером і мастодоном, якщо ви ще пам’ятаєте їх).

Найголовніше те, що Блускай розробляє стара команда Твітеру на чолі з його співзасновником. Що правда, на разі це диво інженерії та месія адекватності для всіх твітерських ще у розробці, потрапити туди можна тільки по інвайт-кодах.

Не дивлячись на сируватість там вже багацько так народу (прилічний такий кластер українців) і дуже мало русні. Але дивлячись на сируватість, там ще дуже багато чого не працює, наприклад ті самі треди писати як на мене, дуже не зручно.

Що я пропоную

Друкарня це український стартап, який позиціює себе як платформа для довгочитів (ну або лонґридів). Ну тобто ви розумієте, ДОВГИХ СТАТЕЙ і вона має шикарний функціонал для їхнього написання без обмеження у символах.

Але як і будь-чому українському, Друкарні потрібна підтримка українців. І було б, знаєте, ну ДУЖЕ непогано, якби українці писали свої ДОВГІ треди в українській платформі для ДОВГИХ статей, яка не заснована американськими мільйонерами і репостили посиланнями у заснований американськими мільйонерами Блускай, у якому колись точно з’явиться більш універсальний та зручний функціонал редагування АЛЕ. Пишучи треди тут, та залишаючи на них посиланнячка у Блускаї - ви не тільки отримуєте комфортний редактор, а і підтримаєте український проєкт своєю активністю та його ширенням!

Мені здається це проста та дуже корисна ідея, яка допоможе вирішити одразу декілька проблем для українських користувачів обох соцмереж і у якомусь сенсі навіть об’єднати ці дві авдиторії.

ще за бажанням рекомендую ставити у назву тег ДРУБЛУ, щоб ці треди виділялися від інших статей
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
хвеномен
хвеномен@XBenomen

925Прочитань
23Автори
34Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Південно-східне Наріччя

    Південно-східне наріччя - найбільший з трьох супрадіялектів української мови. Особливости, цікаві хвакти, сьогодення

    Теми цього довгочиту:

    Українська
  • Північне Наріччя

    Північне наріччя, один з трьох супрадіялектів української мови, що поширений на теренах північних областей України та за її межами на північ

    Теми цього довгочиту:

    Українська

Вам також сподобається

Коментарі (2)

А для чого переходити на зарубіжні майданчики, якщо є свій tinksocial.uk? От своє не розвиваєте, а потім жалієтесь що розробники ніхєра не роблять і продукт гівно🤔🤷‍♂️

Вам також сподобається