Cryptmaster: майбутній данжн-кроулер з інноваційними механіками

Cryptmaster on Steam

🧠 Слово — вбиває?!

Cryptmaster — це просто супер-мега-гіга цікавий данжен кроулер що вийде колись в 2024 році. Погравши в демку в мене прям дуже високі очікування від цієї гри, вона реально неймовірна і сильно мене вразила.

Сюжетно якийсь чорт пробуджує нас в підземеллі. І тепер нам треба з нього вибратись, а також допомогти чорту який нас відродив в його темних справах. З демки по сюжету нічого не ясно, але в цілому в гри жартівливо-темний вайб.

Щодо геймплею, маємо данжен кроулер від першої особи, з паті з 4 героїв. Але замість зброї в нас — слова. Кожен герой знає певні скіли і щоб їх використати — треба писати слова. Але твіст в тому, що ми не знаємо назви цих скілів і нам треба їх розгадувати.

Після бійок з ворогами ми зможемо обрати букву і якщо вона є в назві скілу — вона там з’явиться і буде нам підказкою. Скриньки теж працюють дуже цікаво. Чортяка дивиться в скриньку і бачить якийсь предмет і описує його, нам треба задавати йому питання і наприкінці відгадати, що це за предмет. Якщо вгадаємо правильно — букви з цього слова стануть нам підказками до навичок героїв.

Окрім того, будемо писати відповіді в діалогах (наприклад мені вдалося вбити духа життя написавши по приколу FART(тобто перднувши на нього)), при різних діях на локаціях (наприклад щоб перейти через прірву по паличці, треьба написати що ми “балансуємо”).

Судячи по кінцю демки, в грі ще будуть різні картки з спеціальними бафами, інгрідієнти, магія та купа різних речей. Якщо розробники не обісруться, то це напевно буде не просто данжен кроулер, а цілий імерсів сім.

Коротше, важко передати враження словами, але демка на півгодинки прям дуже крута. Обов’язково пограйте в демку, вона є в стімі: https://store.steampowered.com/app/1885110/Cryptmaster/ 🍿

Єдина проблема цієї гри для багатьох — це необхідність гарного знання англійської мови. Без цього грати буде неможливо.

Більше оглядів і приколів про ігри на каналі Кежулам Вхід Заборонено!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кежулам вхід заборонено
Кежулам вхід заборонено@nocasuls

Найкращий канал про ігри

2.4KПрочитань
16Автори
70Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається