[Victoria 3] Щоденник розробників #88: «Голос народу» - Поліпшення оповідного вмісту

Вступ

Слава Україні, Вікторіянці! Ми відклали обговорення наших плянів після випуску доповнення до наступного тижня, оскільки вважаємо, що у нас є інша, більш нагальна тема для обговорення.

Ви були не дуже задоволеними оповідним наповненням, яке містилося у «Голос народу», і ми теж незадоволені. Зокрема, ми бачимо такі слабкі місця в деяких записах часопису, що увійшли до ДЛС:

  • Занадто пасивні

  • Недостатня кількість викликів

  • Відокремлені від решти ігрових механік

  • Недостатня взаємодія з країнами за межами Франції

Останні пару тижнів ми витратили на те, щоб обміркувати, які поліпшення ми плянуємо зробити для цього вмісту. Ми частково зачепили цю тему минулого тижня у щоденнику, але сьогодні я заглиблюся в деталі.

Але спочатку я хочу зазначити, коли власники «Голос народу» можуть очікувати на ці поліпшення. Початковий випуск запляновано на 26 червня разом з версією 1.3.3 гри, яка також міститиме деякі виправлення помилок та покращення балянсу. Решту поліпшень можна очікувати на початку 3-го кварталу.

Розділені монархісти

Наша головна першість - се оновлений запис «Розділені монархісти». Наразі він вирішує всі проблеми з наведеного вище переліку. Наша заплянована зміна виглядає таким чином:

Замість того, щоб гравець обирав бажану династію, встановлював персонажа з потрібною ідеологією в уряді і чекав, беручи участь у випадкових подіях, тепер будуть три окремі путі, по одному для кожної династії / ідеології, які будуть збільшуватися або зменшуватися незалежно один від одного з різною швидкістю в залежности від безлічі чинників, зосібна від того, які персонажі є в країні, але також і від того, що гравець насправді робить у Франції. Мета полягає в тому, щоб переконатися, що кандидату, якому гравець віддав перевагу, насправді загрожують опозиційні ідеології, що спонукає вас плянувати заздалегідь і краще управляти персонажами. Нові взаємодії з персонажами у «Голос народу», а також механіки закликачів і вигнання стануть корисними засобами для цього.

Всі події, пов'язані із записом у часописі, будуть перероблені, з варіянтами, які по-різному пов’язані з трьома династіями. Ви не просто просуватимете або відкидатимете назад «монархічну ідею», а скоріше просуватимете одну з династій, одночасно відкидаючи назад інші, разом з іншими заподіями та компромісами.

Крім того, ми додамо можливість записам впливати на всю державу, поки вони діють. Поки запис у часописі «Розділені монархісти» діє, уряд з низьким рівнем законности породить більше радикалів по всій Франції, що сприятиме вирішенню династичної кризи якнайшвидше, а не пізніше. Також буде додано умову невдачі, що призведе до падіння Франції назад до республіканізму.

Нарешті, після того, як обраний вами кандидат сяде на трон, для закріплення його династичного правління, вам потрібно буде довести, що він здатен ефективно правити. Для цього ми додали нові умови, які ви повинні виконати, щоб успішно і в реченець виконати запис у часописі. Якщо ви не зумієте зміцнити свою династію, це може призвести до чергової часини династичних чвар.

Зміни до «Розділені монархісти» будуть разом з патчем 1.3.3.

Природні кордони Франції

Наш наступна першість - це «Природні кордони Франції». Тут головна проблема полягає в тому, що міжнародні прагнення Франції не мають прямого впливу на постраждалі країни, окрім того, що вони можуть стати ціллю в подальших дипломатичних іграх. Наш задум полягає в тому, щоб додати більше міжнародного розголосу діям Франції, які вона здійснює для виконання цього запису, з подіями для Прусії/Німеччини і, можливо, інших постраждалих країн, які б інформували їх і надавали їм можливості впоратися з цією ситуацією.

Ми також розглянемо довги Гаїті перед Францією, додавши новий запис у часопис, який надає Гаїті більше можливостей для вирішення цієї проблеми.

Ми усвідомлюємо, що старіший оповідний вміст у Вікторії 3 також має проблеми, подібні до тих, які ми розглядаємо у «Голос народу». Припускаємо і очікуємо, що ми поступово виправимо таке наповнення згідно з вищими вимогами безплатних оновлень.

Додаткові зміни

Інший спосіб вдосконалення «Голос народу» - це сповіщення, які будуть переглянуті та поліпшені, щоб оповістити відповідні сторони про відповідні події за межами їхніх кордонів. Наприклад, криза в Індохіні та пригоди Ґарібальді, безумовно, стали міжнародними новинами того часу, і якщо це буде доречно, ми подбаємо про те, щоб ви знали про них та інші події, навіть якщо ви не берете безпосередню участь.

Ми також плянуємо провести додаткову роботу над ШІ, пов’язану з вмістом «Голос народу», зокрема поліпшити роботу французького ШІ з алжирськими осадами та залежними записами в часописі, а також вдосконалити відповідну поведінку французького ШІ під керівництвом одного з трьох династичних монархів.

Декілька загальних покращень для оновлення 1.3 також будуть випущені 26 червня, разом з виправленням помилок та поліпшенням балянсу. Одна з проблем, пов’язаних з можливістю запрошувати вигнанців, полягає в тому, що немає жодних ознак того, що там є хтось новий і придатний до роботи, якщо не перевіряти постійно. Як перший крок до вирішення цієї проблеми, ми збираємося повідомляти вас за певних обставин про вигнання персонажа, щоб ви знали, що є причина піти і перевірити. Закон про заборону промисловости також буде змінено, щоб переконатися, що навіть якщо він навряд чи приведе вас до економічного добробуту, він, принаймні, заповнить певну нішу для певної країни.

Висновок

Через те, що Вікторія 3 - се пісочниця, вона є не найпростішою грою для написання історичного наповнення, і ми все ще працюємо над тим, щоб точно визначити, які саме події та записи в часописі будуть для вас найцікавішими. Але це не виправдання, і ви заслуговуєте на краще. Наша найбільша перевага як розробників - можливість вести з вами цей діялог, і ми глибоко цінуємо вашу конструктивну критику. Наші численні знання, отримані тут, будуть перенесені на весь майбутній оповідний вміст, який ми створимо, де ці відомості допоможуть зробити ігролад більш складним і веселим у світі, який відчувається жвавішим.

Наступного тижня ми повернемося з вищезгаданим оновленням наших плянів після випуску, а також з додатковою інформацією про відкриту бета-версію, яку ми плянуємо на кінець цього року. До зустрічі та Героям Слава!

Переклав українською Godresky (Ґудрескі)
Для каналу:
https://t.me/godresky_vika3


Ориґінал | Підтримати перекладача

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Godresky
Godresky@godresky

529Прочитань
10Автори
10Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається