📰 Digital-новини за останній тиждень

📰 Digital-новини за останній тиждень #щонового

🔸Reels отримали велике оновлення - з "трендами", "редагуванням" і "подарунками"

Через спеціальну вкладку в налаштуваннях можна буде побачити найпопулярніші теми та хештеги на Reels. Тепер відеокліпи, аудіо, стікери і текст знаходяться на єдиному екрані редагування. Функція "Подарунки" дає змогу підписникам підтримувати автора відео матеріально, даруючи йому тематичні віртуальні предмети, які потім можна трансформувати у валюту.

🔸Twitter запускає монетизацію контенту

За словами Ілона Маска, перший рік система нічого не проситиме від авторів, які заробляють у Twitter. Ще одне з головних нововведень в Твіттері – власники платної підписки зможуть форматувати текст жирним чи курсивом та робити пости з 10 тисячами символів.

🔸OpenAI призупинили розробку ChatGPT-5

Наприкінці минулого місяця інженери, підприємці та науковці підписали лист-застереження, опублікований на сайті некомерційної організації Future of Life, де закликали розробників ШІ припинити перегони "цифрових умів" через загрозу людству.

🔸Meta планує вбудувати ШІ для створення реклами

В інтерв’ю Nikkei Asia техдиректор Meta Ендрю Босуорт сказав, що компанія працює над інструментами для створення реклами за допомогою ШІ. Вони мають допомогти створювати різні зображення для різних аудиторій.

🔸Новий стартап Ілон Маска конкуруватиме з ChatGPT і DALL-E

Ілон Маск 9 березня зареєстрував у Неваді компанію X.AI і записався в ній гендиректором. X.AI займеться розробкою великих мовних моделей і конкуруватиме з продуктами OpenAI, розробника чат-бота ChatGPT і нейромережі для генерації зображень DALL-E.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Денис Ковальчук
Денис Ковальчук@den.kovalchuk

330Прочитань
5Автори
6Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається