Друк на футболках - цікава ідея для бізнесу

Зміст

Виготовленням оригінальної сувенірної продукції, до якого належить цей вид бізнесу, може займатися будь-яка людина, що володіє фантазією і творчими здібностями. Основні витрати для втілення цієї ідеї припадають на обладнання для друку на футболках. Головне - потрібно скласти детальний бізнес-план із розрахунками.

Особливості бізнесу

На стадії планування бізнесу велику увагу приділіть технології друку на футболках. Від неї залежатиме зовнішній вигляд одягу і бажання клієнта повернутися до вас. Найкращий варіант обрати технологію "Термотрансфер". Це економічно, виходять яскраві малюнки, а на одяг можна нанести абсолютно все, навіть фото.

Очікувана рентабельність бізнесу на друку зображень на фото 100%. Вкладені гроші повернуться вам протягом 6-9 місяців, якщо встановити такі ціни:

  • нанесення малюнка - 125 гривень;

  • футболка із зображенням - 500 гривень;

  • ексклюзивні замовлення - 1 000 гривень.

Якщо виконувати на день 10 замовлень, бізнес на іменному одязі зовсім скоро почне приносити хороший дохід.

Як відкрити свою майстерню для друку на футболках?

Плануючи відкрити студію для друку на футболках, належить врахувати безліч нюансів. Успіх друку залежить від того, наскільки глибоко опрацьовані деталі. Вивчення технології нанесення - це лише перша сходинка.

Реєстрація

Бізнес із друку на футболках вимагає офіційної реєстрації. Почати роботу можна після оформлення ФОП. ТОВ обійдеться в рази дорожче. Форма оподаткування - спрощена. Якщо немає розуміння в цій галузі, краще звернутися до юристів по допомогу.

Підбір приміщення

У бізнес-план студії друку на футболках слід включити місце розташування точки, де буде проводитися робота. Від цього залежить успіх компанії. Що більша прохідність, то вигідніше. Найкраще підходять торгові центри. Як показує практика, в окремий магазин приходять менше покупців. Ще одна вдала локація - біля готелів. У цьому разі клієнтами стануть гості міста.

Брати в оренду велике приміщення немає необхідності. Досить виділити куточок для столу, встановити кілька полиць із прикладами своїх робіт і ящик для зберігання сировини.

Необхідне обладнання

Складаючи бізнес-план для друку на футболках із розрахунками, слід врахувати попередні витрати:

  • ноутбук;

  • принтер для друку зображення;

  • змінні картриджі;

  • термопрес;

  • футболки та кружки.

У міру зростання бізнесу необхідність у нових інструментах зростатиме. Не заборонено купувати вживане обладнання, головне технічний стан. Якщо в планах друкувати якомога більше зображень, то постане потреба придбати одразу два принтери.

Підбір персоналу

На перших порах вийде працювати поодинці. Через кілька місяців, коли буде ухвалено рішення відкрити додаткову точку друку на футболках, знадобиться помічник. Під час відбору кандидатів важливі знання в галузі техніки.

Заробітна плата може варіюватися від 10 000 до 15 000 гривень на місяць. Як мотивація для працівника - премія за перевиконання плану продажів. Але великий вплив має і рівень життя міста.

Друк на футболках дешево у Києві, Україні

Вибір постачальників і ринку збуту

Велику кількість клієнтів вдається отримати тільки тим, хто не скупиться на рекламу. Не менш важливим є проведення акцій і знижок, людей завжди приваблює вигода. Завдяки таким пропозиціям вийде випередити конкурентів.

Ефективні будь-які способи заявити про себе: листівки, банери, візитівки, ЗМІ, соціальні мережі та оголошення на радіо і в інтернеті. Якщо робота ведеться в ТЦ, то можна встановити пропозицію біля головного входу.

Щоб залучити якомога більше клієнтів, розширте асортимент продукції. Друкувати зображення можна не тільки на футболках і кружках, а й створювати унікальні тарілки, магніти і календарі. Знайти своїх споживачів можна, уклавши договір із сувенірними крамницями.

Чому варто зайнятися друком на футболках?

Бізнес із друку на футболках затребуваний уже десятки років і актуальність не буде загублена. Зараз, коли кожен хоче виділитися, проявити свою індивідуальність, унікальний одяг буде доречним.

Інші переваги:

  • футболки та кружки найчастіше купують як недорогий подарунок;

  • для відкриття своєї справи потрібні скромні інвестиції;

  • свій магазин просто рекламувати в соціальних мережах і не завжди потрібна допомога фахівців;

  • можливість заощадити на оренді приміщення;

  • провідні експерти встановили рентабельність у 100%;

  • якщо справа не піде, завжди можна повернути витрачені кошти, продавши наявне обладнання.

Які витрати знадобляться на відкриття та утримання майстерні?

Для стартапу достатньо 400 000 гривень.

У що і скільки належить вкласти:

  • оренда офісу за рік - 50 000 гривень;

  • обладнання - 250 000 гривень;

  • витратні матеріали - 75 000 гривень;

  • реклама - 15 000 гривень;

  • інші витрати - 10 000 гривень.

Знизити витрати вийде кількома шляхами:

  • купівля б/в обладнання;

  • оплата оренди помісячно;

  • придбання витратних матеріалів досвідом від виробника;

  • на перших порах відмовитися від друку на власних футболках, тільки робота під замовлення.

Оцінювання ризиків

Відкрити бізнес із друку зображень на футболках - рішення, яке легко реалізувати. Це розуміють багато підприємців, тому ринок подібними компаніями заповнений, конкуренція висока. Ризик прогоріти є завжди, щоб цього не сталося, потрібно регулярно генерувати нові ідеї.

Частина фірм упевнені у своєму успіху, не розширюють своє виробництво, друкують однотипні малюнки. Виграшно бути в тренді: нанесення актуальних зображень, створення візуалу соціальної мережі та регулярний постинг, широкий асортимент футболок тощо. Додатково можна освоїти ази роботи з графічними редакторами, щоб дивувати клієнтів якістю друку.

Бізнес на друку малюнків на футболках, одязі, кружках та інших прикметах побуту - це прибутково. Вклавши мінімум 300 000 гривень щомісяця вийде заробляти від 35 000 гривень за умов: вдалося обійти конкурентів, попит на послугу стабільний. Але навіть якщо інвестиції виявляться недоцільними, завжди можна повернути свої гроші, виставивши на продаж обладнання.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

625.6KПрочитань
11Автори
465Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається