Енергії в мінусі: 02. (НЕ) Довіра.

Довіра – основа будь-яких стосунків, чи то дружби, а чи любові. Це той фундамент, без якого про наявність гарних відносин говорити важко. Можливість довіритись і є тим поділом між свій/чужий, який ми створюємо по відношенню до інших. Це як готовність вірити, так і можливість довіритись самим. Адже важко назвати людину «своєю» чекаючи від неї осуду чи невірності.

 Саме тому, довіра і є тим «маркером», який проявляє в здорових чи не здорових стосунках перебуває особа. Можливість довіритись, відкритість – говорять багато про внутрішній світ та життєвий досвід людини. А розуміння того, що інші мало впливають на вашу думку, - прояв високого рівня розвитку особистості. Ми як раз і судимо людей, - добрі вони чи погані, по тому як вони реагують на наші дії, на життєві обставини, на висловлювання. І якщо їхня реакція нетерпелива та бурхлива, а ще гірше – агресивна, то з такою людиною не варто мати справи чи тримати її у своєму житті. Бо вона не лише має вузький кругозір та примітивне мислення, вона ще й отруйна для вашої самоповаги та душі. Вона просто не здатна вас зрозуміти.

 Недовіра – це явна ознака проживання енергій по мінусу. Це те, що вбиває любов та робить неможливою дружбу. Людина, що вам не довіряє, або якій ви не можете довіритись самі, - це потенційне джерело небезпеки, сварок та душевного неспокою. Потенційний зрадник. Якщо ви самі помічаєте подібне за собою, подумайте, а чого власне ви боїтеся? Суспільного осуду, нерозуміння, негативних наслідків, бути висміяними, чи може чогось іншого? Можливо, ви невпевнені у собі? Чи мали досвід подібного ставлення до себе?

 Щоб там не було, знайте: довіряти не страшно, страшно жити в постійній недовірі. Якщо людина не виправдовує вашої довіри – не спілкуйтесь з нею надалі. Якщо це частина вашої сім’ї – подумайте, а чи все у стосунках гаразд? Як це можна змінити? А можливо настав час замислитись про вихід із таких стосунків? Довіра – це основа сім’ї. Це основа любові. Постійні підозри у зраді та невпевненість – це не про любов. Бо там де живе ревність, немає ні довіри, ні поваги, ні любові…

 Зазирніть до себе і проаналізуйте, а чи все в мене добре з довірою? Чи вмію я довіряти? Сподіваємось, що відповідь ствердна. Але, якщо ні, тоді слід звернути на це увагу та працювати над собою. І пам’ятайте – немає нічого страшнішого за зневіру, не допускайте її у своє життя. Єдиний ваш критик, до якого слід дослухатися, - це ви самі.

 Цінуйте, любіть та бережіть себе. Оточуйте себе людьми, які також це роблять. І тоді ваше життя буде повноцінним, радісним і гармонійним.

 Якщо бажаєте перевірити власні енергії чи сумісність енергій із вашим партнером, будь ласка, залиште коментар чи пишіть у приват в Інстаграм.

Наш канал: https://t.me/numeri_fati

Instagram: https://www.instagram.com/tatiana_orinianskay/?img_index=1 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тетяна Оринянська
Тетяна Оринянська@Numeri_fati

Нумеролог

1KПрочитань
0Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 9 червня

Більше від автора

  • Пошук свого шляху

    У житті кожен з нас стикається з безліччю рішень, і кожен вибір, що ми робимо, має потенціал впливати на наше майбутнє. Але що таке правильний вибір? Як ми можемо визначити, що саме відповідає нашим потребам, цілям та цінностям?

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Сила бажання

    Звідки береться непоборна тяга до певної дії чи об'єкта? І чому ці бажання часом нестримні та нестерпні? Що є тим стимулом, який рухає нашу фантазію?.. Часом здається, до життя і є саме лише бажання, - задоволене, але частіше "зголодніле"...

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається