Finger Fitness: гра для справжніх (диванних) спортсменів

Платформи: PlayStation 5 ЕКСКЛЮЗИВ

Прайс: $0.85

Жанр: Fitness/Sports/Clicker

Час: 15-20 хвилин

Оцінка: 10 пальців з 10


Шо там у нінтенди? Рінг Фіт? Пффффффф, розробники з компанії TERNOX вирішили дати гідну відповідь усім цим рінгфітам та зробити справжню спортивну гру з використанням ФІЧ ГЕЙМПАДУ ПЛЕЙСТЕЙШОН 5.

Тож хрустимо пальцями та починаємо тренування з Finger Fitness!


Сюжет та світ

Граємо за себе (повне занурення), але бачимо тіки свої руки. Вони опиняються на дивовижному мальовничому фоні і ми розпочинаємо свій епічний квест з тицяння пальцями по трігерам геймпаду. По ходу діла знаходимо нових друзей: жабку, цибулину, картоплю, та інших.

В грі є свиня, але, нажаль, не в джакузі
В грі є свиня, але, нажаль, не в джакузі

Нащо ми це робимо? Яка в нас ціль? Хто ми в цьому фентезійному світі? Гра не дає відповідей, а заставляє замислитись та подумати про високі матерії. Вона пробуджує нашу фантазію та ставить перед нами серйозні філософські питання.  


Графон та саунд

В грі дійсно крутий графон, що розкриває всі можливості потужної консолі PS5. Повністю реалістичні руки протагоніста чудернацько переплітаються з дивовижними аніме-локацями та стильними персонажами. Трошки не дотягує до рівня God of War, але не сильно.

Самі подивіться та послухайте, наскільки ця гра крута

Саунд також БОЖЕСТВЕННИЙ. В такій маленькій грі ми можемо послухати круту пісню З ВОКАЛОМ, що тече в наші вуха ніби мед… Таке не в кожній ААА грі зустрінеш, тож тут одразу зрозуміло, що розробники вклали в Finger Fitness всю душу і серце.


Геймплей

В грі нам потрібно натискати на тригери, щоб отримувати поінти. А на ці поінти купувати апгрейди, щоб отримувати ЩЕ БІЛЬШЕ поінтів (і ачівки). Іноді зустрічаємо рандомні капсули, з яких може вилізти якийсь бонус: цибулина врубає нам автоклік, чел з гантелями помножує поінти з нашихї натискань, а свиня тупо дає нам ще поінтів.

Також за поінти можемо придбати собі  ̶р̶а̶б̶і̶в̶ друзів, що будуть генерувати поінти кожну хвилину. Окрім того, в грі є повноцінний експлорінг. За поінти ми можемо відкривати нові локації, гра на яких буде давати ще більше поінтів!

Напружений геймлей в фіналі гри

Щоб завершити гру треба вкачати всі апгрейди в шопі на максимум, після чого гра нарешті закінчиться і ми з чистою совістю зможемо видалити це  ̶л̶а̶й̶н̶о̶ творіння геніальних розробників.


Вердикт

Яскрава фітнес-гра що дає можливість розкачати пальці щоб ще в 10 разів краще і швидше колупатися в носі.  ̶Н̶е̶ рекомендую всім, у кого є PS5 (та потрібна швидка платина). 10 пальців із 10.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кежулам вхід заборонено
Кежулам вхід заборонено@nocasuls

Найкращий канал про ігри

2.4KПрочитань
16Автори
70Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається