Перші п'ятдесят уже є. Міліон на підході

Таки ми перетнули перше кругле число в п'ятдесят читачів. Звісно, я радий всім вам тут. Сторінка росте і росте. З кожним днем тут з'являється більше людей та знайомиться з моєю “творчістю”. Хочу всіх привітати з цим числом та трохи підбити підсумки. За час від відкриття друкарні сюди перенеслось або написалось чотирнадцять довгочитів, вони зібрали п'ятдесят одного читача, дев'ятсот сорок одне прочитання та біс його знає скільки оплесків. А от по донатам не все так райдужно.

2 долара і те мої

Отака от статистики. Не дивлячись на нульовий дохід з цієї діяльності я не втрачаю завзяття та планую далі вести вас по шляху покращення моїх вмінь писати.

Що ж, це все. Тепер новенькі можуть піти й почитати інші дописи, а старіші читачі поставити оплески (або навпаки). А всі разом підписуйтесь на цю сторінку та чекайте нового красивого числа)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.7KПрочитань
8Автори
101Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Куди я пропав і хто я

    Таки всім привіт. Ого давно я уже так не вітався. Не знаю чи ще хтось мене пам’ятає, все-таки багато нових людей прийшло на Друкарню і багато, хто пішли з Друкарні. Тому для більшості буде цікаве питання, що за нн з’явився.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве

Вам також сподобається

Коментарі (7)

Ви шо перший інфлюєнсер Друкарні? 🤝 моя повага, напишу про це твіт ))

Вам також сподобається