Inside Star Citizen: Мапи та Застосунки

У 3.23 mobiGlas буде повністю перероблено: як з візуальної, так і з технічної точки зору. Новий mobiGlas використовує систему карток, яка вже була реалізована в багатьох інших частинах гри.
Переведення mobiGlas на цю нову систему було складним завданням, оскільки для гравців цей інструмент — це основне джерело та сховище інформації.

Деякi додатки поки що не готові до нового візуального та технічного оновлення, тому наразі залишаються на поточній версiї. Проте не хвилюйтеся, у майбутньому вони також будуть оновлені.

Нова сторінка стану здоров'я відображає те, що ви раніше бачили на домашній сторінці mobiGlas, і відображає набагато більше деталей про стан вашого персонажа.

Застосунок “Здоров’я“

Вкладка "Контракти" функціонально не відрізняється від попередньої версії, але подає інформацію набагато зручніше для гравця.

Застосунок “Контракти“

У версії 3.23 Зоряна мапа отримає значне оновлення.
Попередня версія застаріла та неймовірно незручна. Нова-ж версія називається просто "Мапи", оскільки застосунок тепер не обмежується космосом, а відображає все, навіть інтер'єр кімнати, в якій ви перебуваєте. Це керована гравцем 3d модель, яку він може рухати та крутити, переглядаючи її у своєму мобіГласі.

Мапа планетарного масштабу
Мапа вулиць Area18

Позначки та вказівки на новій мапі допоможуть вам орієнтуватися не тільки в межах зоряної системи, але й у містах та станціях. Ви також зможете наносити специфічну інформацію, таку як користувацькі маркери та інформацію про місії.

Нова мапа здатна прокладати маршрут через проміжні шляхи (наприклад, з використанням транспорту або ліфтів), щоб дістатися до потрібного вам місця. З цим виникли деякі проблеми, але над ними працюють.

Одним з головних пріоритетів розробки нової карти є зручність для користувача.

Прокладення маршруту в межах одної зони

Якщо зменшувати та зменшувати масштаб від перегляду місцевості, ви зрештою зможете оглянути всю систему (і, звісно ж, всесвіт).
Тепер мапа відображає перелік послуг та зручностей, які може надати певна локація.

Ви можете відчути певні функції навігації знайомими зі старої версії Зоряної мапи, але їхня поведінка буде вдосконалена.

Запроваджено різні рівні затінення та яскравості, щоб було легше бачити, що знаходиться на передньому плані, а що на задньому.

  • Наразі, якщо ви збільшите масштаб занадто сильно, ви все ще можете пройти камерою крізь планету, але розробники працюють над виправленням.

Система прокладання маршруту схожа на колишню систему, але тепер вона краще допомагає гравцеві орієнтуватися і показує, що перекриває йому шлях.

Прокладання маршруту між об’єктами зоряної системи

З'явилася функція пошуку та виведення списків, що дозволяє гравцям легше знаходити певні точки інтересу.

Функця пошуку

В кінці відео CIG знову нам щось затизерили:


Стаття заснована на зведенні від r/starcitizen, по відео: Inside Star Citizen: Maps and Apps

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, тим самим підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

1.3KПрочитань
4Автори
23Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Star Citizen Live Q&A: Альфа 3.23 та далі

    Маєте запитання про майбутнє оновлення Alpha 3.23? Приєднуйтесь до нас сьогодні, і члени команди розробників нададуть відповіді на всі питання про Alpha 3.23 і не тільки.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Live
  • Портфоліо: Mirai

    Дізнайтесь історію перетворення неординарної та дуже інноваційної команди корабельних інженерів MISC-M в окремий суббренд, що зараз виводить інтеграцію людських та інопланетних технологій на недосяжний раніше рівень!

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Lore
  • Star Citizen Live Q&A: Вантажі та Ангари

    У цій статті зібрані відповіді розробників Star Citizen на питання гравців щодо поточного стану вантажної системи, особистих ангарів і багато чого іншого!

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Live

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається