Хода Єднання

34 км з нагоди 33-ї річниці відновлення незалежності України.

Етап 1. Будиночок -> Смерека. 10 км.

Смерека, бо ліси Полісся, бо Карпати, бо, як казали на уроці географії «легені України»! Складність - низька. Гарне покриття, порівняно простий маршрут. Тут і частина туристичного центру, і промислова зона, і заповідні території, і спальні квартали житлових районів - різноманіття 80-го рівня!

Етап 2. Смерека -> Риба. 9,5 км.

Ну а яким ще символом позначити південь? Складність - висока. Покриття залежить від погоди, від сонця/дощу складно сховатись, часто offroad. Але головний плюс - чи не найбільш цікавий етап. Звичайно, тут немає всесвітньо відомих пам’яток, але йти навпростець через поле (південь Одеської області), через хащі (Керченський півострів) - цей етап більше за інші схожий на справжню пригоду з усіма притаманними складовими на кшталт стрибків через калюжі чи прогулянки вздовж пшеничного поля (я як справжній big city kid не знаю, чи зібрали вже пшеницю, чи все ще можна сподіватись на те, що її побачимо?).

Етап 3. Риба -> Будиночок. 15 км.

Довелось дещо збільшити територію Донецької та Луганської областей через будівництво у Heiligkreuzviertel. Але нічого страшного - непорівняно більше русняві нам винні. Складність - середня/висока. Перепади висот + останні км явно не будуть простими. Але самі здивуєтесь, коли з кожним метром до цілі сил ставатиме лише більше і з’явиться впевненість, що можемо пройти ще.

Приєднуйтесь, нудно точно не буде!

Деталі, реєстрація та звіт: https://t.me/mainz_ua

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
SP
SP@sam_ua

112Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Хода Єднання: 33+ км до 33-ї річниці Незалежності

    Хто вирішив провести неділю, мандруючи майже порожнім центрам міста, полями та хащами, не зрізаючи жодного повороту та роблячи химерні обходи - тим до нас :)

    Теми цього довгочиту:

    Подорожі
  • Wanderung 3: 31 км без GPS

    Пішохідний тур довжиною в 30+ км без навігаторів.

    Теми цього довгочиту:

    Подорожі
  • Wanderung 2: спадок ЮНЕСКО

    Знову вздовж Рейну українською компанією. Але ще більш мальовничими краєвидами.

    Теми цього довгочиту:

    Подорожі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається