коли віриш в себе, інші теж повірять!

я ніколи не була при грошах. я вийшла заміж за чоловіка, який ніколи не заробляв. те що заробляла я, вистачало на утримання сім'ї на покриття його боргів і прикривання його перед моєю мамою, з якою ми жили і яка дуже довго не знала, що він нічого не заробляє.

я не вчилася в престижних навчальних заклад. вірніше, будучи вже заміжньою я поступила в універ на психолога. але чоловікова родина категорично була проти того, щоб я вчилася, бо негоже заміжній вчитися "маєш чоловіка пильнуй чоловіка" казав мій свекор.

а все тому, що його син, тобто мій чоловік був без освіти. і свекор боявся, що здобувши освіту я піду надто високо і розведусь з його сином, бо ми будемо в надто сильно різних соціальних статусах.

вони мене зламали...я пішла з університету.

але то було лише питання часу, я всеодно пішла від чоловіка. хоча його тато довго в це не вірив і вважав, що такою поведінкою я маніпулюю чоловіком та його родиною.

я ніколи не мала дорослих, які б підказували, що робити впродовж життя. одного разу одна доросла душа порадила мені вийти заміж, бо їй не подобалося моє розгульне життя. це була абсолютно чужа людина, навіть не з родини. але...я послухала її. вийшла заміж за першого ліпшого.

хоча не хотіла цього, дуже не хотіла...

і саме в цей період я була вкрай розгублена, і мені потрібна була підтримка когось дорослого, розумного, вірного...

визнаю, мені багато в чому щастило, проте наголошу, що це не випадково.

я розповідаю цю історію, аби наголосити ніколи нікого не слухайте! слухайте лише себе!
це єдиний правильний шлях.

мені завжди говорили, що щастя жінки це чоловік і діти, і як бонус робота. кожного разу коли я це чула, мені здавалося, що я лузер. бо я все це мала але відчуття щастя не було. я не так хотіла жити.
не буду вдаватися в деталі, просто напишу свою пораду...

позбудьтеся звичок та упереджень, які можуть вас стримувати. навчіться створювати власні можливості. немає жодної фінішної лінії, фортуна посміхається ДІЯМ. докладайте максимум зусиль для життя, яким хочете жити. і запасіться терпінням

моя перша реакція на кожну ситуацію в житті була "ні". щоб цілком оцінити ситуацію, я маю її забракувати. називайте це впертістю, та це єдиний шлях, як зробити щось своїм, запросити у свій світ, бо воно не впало мені з неба

тепер я знаю, що дозволяючи комусь відчинити мені двері, не стаю менш незалежною. багато речей я роблю, бо мені це подобається. докладати зусиль, щоб добре виглядати, не безглуздо, це нормально. вам не потрібно обирати між тим, бути сексуальною чи розумною.

ви можете бути сексуальною і розумною водночас. ви такою і є.
не збираюся брехати - образливо, коли мені кажуть "але ви без вищої освіти", але... це і є моя перевага...

я увійшла в доросле життя не відаючи як в ньому жити. але що вивчила в першу чергу: у єднанні працьовитістю, творчості і цілеспрямованості відбуваються цікаві зміни. тільки-но зрозумієте чи розпізнаєте цю магічну силу, поглянете на світ іншими очами.

якщо я маю вам щось довести, то це те, що, коли віриш в себе, інші теж повірять!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Natalka Shpakova
Natalka Shpakova@shpakova_ua

3KПрочитань
18Автори
16Читачі
На Друкарні з 26 квітня

Більше від автора

  • Що було цього року на Різдвяному кураж-базарі?

    Скажу чесно, я на Куражі не була. Але я спілкувалася з багатьма людьми, які там були, саме на Різдвяному Куражі. І майже усі в один голос сказали, що то був найкращий базар за все існування Куражу.

    Теми цього довгочиту:

    Кураж
  • слухайте музику;)

    ще минулого понеділка хотіла написати про прослуховування музики але поки збиралася писати в мене з'явилася думка, що це надто банально якось і дуже очевидно про таке писати. тому я стрималась. але на днях в твітері я побачила твіт, де дівчинка писала, що вже дуже давно не

    Теми цього довгочиту:

    Музика
  • записуйте свої думки

    рекомендую завести особистий щоденник). у нього ви можете записувати свої думки і найпотаємніші почуття без жодних обмежень, не боячись осуду оточення. так ви дістаєте змогу побути наодинці з найзаповітнішим думками, обміркувати події, що сталися з вами...

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Я щойно зареєструвалась тут.. і Ви - перша, на кого я підписалась.. Мені дуже імпонують Ваші тексти. Дякую і бажаю Вам щастя.)

Вам також сподобається