Коментую альбоми, що слухала коли їхала до бабусі (kpop)

1. ENHYPEN - DARK BLOOD

Ну почну з того, що дуже мало, я хоч і не стеню групу і не слухала повністю їх пісні (окрім пісень, що війшли до альбому), мало треба ще. Хлопці, як на мене, гарно розкриваються в цьому образі, щось типу вампірів, краш-вампірів. Мені хочеться головну пісню слухати і слухати, бо вона зачаровує. Сподіваюся, що компанія буде продовжувати цей стиль і я буду чекати новий альбом

Рейтинг пісень:

1) Bite Me

2) Bills

3) Sacrifice

4) Chaconne

5) Fate

6) Karma

Оцінка: 10/10

2. KARD - ICKY

Для мене група тут просто нереальна, я так прожила ці пісні, я хочу більше. Мені сподобалося те що є юніти (вони були й минулих альбомах), це реально клас. У юніті хлопців (вони старіші за мене куди “хлопці‘) там прям такий реп, що хочеться пісню на лоб приклеїти і взагалі весь альбом. Тут відчувається стиль групи з додаванням електронного звуку, це я відчувала протягом всього альбому.

Рейтинг:

1) ICKY

2) Been That Boy

3) Fxxk you

4) CAKE

5) Without You (вона тут, бо я її чула раніше чим попередні)

Оцінка: 10 з 10 електричних гітар

3. (G)I-DLE - I feel

Чесно, я розчарована своїми очікуваннями, бо я чекала більше драйву, а це драйв був лише у двох пісень і вони мені запам'яталися. для мене є велика різниця в звучанні перший двох пісень та інших. Він неслабий в сенсі музики, тексту, а саме в звучанні, в драйві.

Рейтинг:

1) Queencard

2) Allergy

3) All Night

4) Lucid

5) Peter Pan

6) Paradise

Оцінка: 15 з 36 ігральних карт

4. BOY NEXT DOOR - WHO!

Для мене це поки що найкращий чоловічій дебют в 2023 році. Тут відчувається нове звучання і новий стиль. Вона начебто і неповільна але й швидкою назвати не можна. Є запам'ятовуючи моменти в піснях, проте що це плюс для групи говорити не буду.

Рейтинг:

1) One and Only

2) Serenade

3) *Назва корейською*

Оцінка: 14 дверей з 15, бо мало пісень

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ukanila
Ukanila@ukanila

1.9KПрочитань
5Автори
22Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Чому J. Y Park не кринж?

    J.Y. Park суперечлива фігура в корейській музичній індустрії. Його виступи та пісні, як-от часто називають "кринжовими" через ексцентричний стиль та прагнення виглядати молодшим, розглянемо та вияснемо, хто ж він?

    Теми цього довгочиту:

    Kpop
  • Хто такі VCHA? Та чи справді це к-поп?

    Тут наче зрозуміло, що це американський, але є але: те що цей гурт належить корейській популярній компанії та має елементи і структуру к-поп

    Теми цього довгочиту:

    Vcha

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається