Коротко про себе або чому “живи простіше” - це ред флег

Я давно хотіла написати, щось правдив і чесне, але завжди не знаходилося слів. Кому потрібна твоя "чесність". Всі кому треба і так вже знають. Чи знають? Так. Чи розуміють? Я сама збіса себе не розумію. Так от. "Чесний" пост від людини з БАР.

Я часто не розумію, що відбувєься. Світ наче чортова комп'ютерна гра і я мало того проїбала всі чіткоди, так ще й абсолютно не розумію, які кнопки тикати, чи для цього взагалі треба джойстик?!

Мій досвід. Гучно і пафосно. Королева драми в гіпоманії як вона є.

“Живи простіше!” - кажуть люди. “Просто зроби *якась дурня*” і твоя ХВОРОБА піде.

Так от. Хвороба не піде - це найстрашніший бос (чи найстрашніший бос - це життя, вибирайте самі). У вигляді головного квесту у нас підбір таблеток. Пояснити чим грати і деякі побічні квести може психотерапевт, а чіткоди пройобані ще на старті.

Тому ні, простіше це не про мене. Будь-що, буквально будь-який епітет, але не простіше.

А всім хто радить простіше можна розказати про фінального боса і може тоді це міфічне “простіше” зникне з гарненьких голівок людей, які вже думають, що знають як проходити цю гру.

*Це про накипівше, а не про БАР, але най буде*

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Olesia Lychmanenko
Olesia Lychmanenko@kotusyk

44Прочитань
2Автори
1Читачі
На Друкарні з 28 травня

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Пишу свої коментарі по ходу, поки читаю: БАР я зрозумів як Білгородська автономна республіка……..; Мені дуже сподобалось як ти описала життя в ігровій формі; У кожної людини життя індивідуальне, тому не може існувати якогось єдиного правила про те, як щось сприймати чи робити. “жити простіше” це справді не логічна. Я можу простіше поставитись до розрахунків товщин стін в багатоповерхівці і через це вона потім сама по собі завалиться і вб’є багато людей (приклад, бо я вчусь на архітектурі). Жити життя це діло особисто кожного і ми самі відповідальні за своє зараз і майбутнє. Тут лише власні роздуми і пошуки покращення себе

Вам також сподобається