Корупція у нас в менталітеті


Цей довгочит не буде приємним.

Часто спостерігай як люди жаліються на коррупцію , особливо в соц. мережах . Чомусь з 30 млн , що не покинули країну , з різних причин , інтернет використовують не для саморозвиткку чи заробітку а для галімого срачу . Я не буду описувати якийсь конкретний приклад , думаю , всі стикалися з подібним . Так ось я впевнений , що кожен в цій країні давав хабара , можливо навіть не свідомо але давав. Я з дитинства пам’ятаю як хворів і черговому лікарю районої лікарні , який приходив мене подивитися , Батько завжди давав якихось 50-100 гривень “подякував” , пам’ятаю як навчався і щоб отримати вищий середній бал уся группа скидалася на новий проектор чи шоб “відробити” пропуск чи двійку купувався папер і тому подібні речі . Тож я не розумію чому люди дивуються коли бачать чи чують якісь коррупційні скандали .

Корупція усюди


Корупція є у кожній країні , різниця тільки на яких “шарах” населленя і об`ємах . У нас Українців - вона всюди . В школах , дитсадках , лікарнях , держ. службах , армії , і чим вище складність питтання тим дорожча ціна “послуги” . Хоч відкривай бюро “подяк” , де анонімно будуть заносити “подяки” людям за вирішення проблем,в криптовалюті наприклад , адже це все має бути анонімно , хоч податки будуть сплачуватись від занесенної “подяки” . Я не законослухняний громадянин , я не патріот але маю культурну сім’ю музикантів , що навчає мене цим якостям . Тож хабарів не даю , хоч і колись давав , сміття сортую хоч раніше цього не робив , ще б навчитися дотримуватися ПДР - певні успіхи є але бидло в мені іноді кладе х**. Але вже якщо попався то пиши протокол а не візьми на каву .

Чия винна ?

Насправді влада сама провокує до того , щоб люди несли корупцію . Пам’ятаю цінник на білий квиточок на початку війни у 5к$ та знаю нинішню ціну у 23к$ . Якже так сталося ? Доллар явно не обезцінився у 4 рази за рахунок інфляції . А от влада яка усіма можливими способами намагається ускладнини процес мобілізації і спровокувала підвищення ціни на цю “послугу” , але ж народ не було б попиту не зростала б і пропозиція .
Я лише хочу сказати , що коли наступного разу у вас будуть проблеми спробуйте вирішити їх як звичайний громадянин , адже ви подаєте приклад впершу чергу наступним поколлінням . І лише почавши з себе , можливо через 2-3 покоління , громадянин україни, коли його зупиняє поліція не буде боятися , що у нього починаються матерільні проблеми , Не будуть відкладати на те - шоб віддати дитину у садок який їм хочеться бо треба “занести” , щоб стати у чергу , а підуть туди - де є можливість.
І перестаньте жаллітися бо це жалюгідно . Ви так невдоволені шо політики крадуть , а самі не сплачуєте податків за найманого працівника (45%), так багато , але ви подивіться скільки середній податок на ЗП у країнах Євросоюзу та заваліть вже ха**льник.
Середня з.п. по україні до речі на такому рівні саме через це , бо дешевше відкрити комусь ФОП’а ніж платити йому 1$ +45% у казну , або поставити на мінамалку а інше давати готівкою . Тож панове думайте , в першу чергу подумайте , шо влада корумпована саме через ВАС а не тому шо всі П***раси.
А і пам’ятайте - що не страшно жити чесно , а от п***ром - не дуже .


Усім дякую за увагу . Прошу допомогти мені у розвитку та підписатися на Телеграм. Успіхів!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
The Individual Power
The Individual Power@TheIndividualPower

Crypto /music/ life

887Прочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • А коли настає альт-сезон?

    На тлі загального спаду багато альткоїнів пережили криваву лазню, втративши від 30% до 70%. Це падіння змусило багатьох "аналітиків" сумніватися у можливості настання альт-сезону. Не варто переживати, альтсезон буде

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • А чи можна Ваш гаманець?

    Все частіше можна почути фрази на кшталт: "тільки некастодіальні гаманці", але що це означає і які гаманці взагалі бувають? Давайте заглибимося в цю тему та зрозуміємо, які переваги пропонують різні типи гаманців.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається