ЛГБТ, фемінізм, екологія та мандри

Томас – мій нікнейм вже багато років, я так до нього звикла, що вже сприймаю, як друге ім’я. 

Я відкрита лесбіянка. Свою орієнтацію почала усвідомлювати ще у підлітковому віці, багато років мешкала “у шафі”, тобто приховувала себе повністю чи частково, але останнім часом маю щасливу можливість не ховатись та бути у безпеці.

В мене три вищих освіти, тому я редакторка, журналістка та лінгвістка. Також я трошки встигла повчитись на релігіознавстві. Вільно володію та щоденно користуюсь українською, англійською, чеською та російською мовами, вивчаю для задоволення іспанську та в’єтнамську. Дивлюсь у бік корейської.

Працюю інженеркою-тестувальницею. В мене немає технічної освіти, я самоучка – самостійно вивчала всілякі ІТ-шні штуки у вільний час.

Трохи про мій світогляд.

Я феміністка, раніше займалась онлайн-активізмом, хто знає, може повернусь до цього? Живу за принципом “обери жінку”. Писала диплом на тему домашнього насильства проти жінок в Україні. Активно використовую фемінітиви, частково підтримую гіпотезу лінгвістичної відносності (також ці ідеї прослідковуються у, наприклад, видатного українського лінгвіста О.О. Потебні).

Намагаюсь вести екологічніший стиль життя, практикую свідоме споживання. Також я прагну бойкотувати неєтичні марки та бренди. Вважаю, що “голосування копійкою” та маленькі щоденні вибори можуть зробити кращим як одне маленьке життя, так і цілий світ.

Практикую усвідомленість (mindfulness) та психологічну гігієну. Захоплююсь психологією, час від часу проходжу терапію. Вважаю, що поширення цих знань піде на користь суспільству. Без розуміння самих себе та своєї поведінки та її причин важко плинути на свою поведінку та покращити стосунки із собою та світом.

Мої захоплення.

Обожнюю мандри. Мрію побувати у всіх округах Чехії, а їх більше за сотню. Мені подобається як бувати на природі, так і подорожувати містами. Збираю туристичні стікери та штампи для щоденника. Захоплююсь світом дикої природи, спостерігаю за живими істотами навколо себе, використовую мобільні застосунки для фіксації своїх спостережень.

Також я фотографую, малюю, пишу фанфікшн, веду блог, граю у текстові літературні рольові ігри, а також у відеоігри. Обожнюю фільми жахів, sci-fi, супергероїку та комікси (DC/Marvel та деякі менш відомі видавництва). Фандомна.

Про що я планую писати.

Фемінізм, екологія та споживання, подорожі, супергероїка, можливо, фандомна аналітика, хтозна!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Томас
Томас@thomasweird

356Прочитань
9Автори
17Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (4)

Вітаю))) Мені сподобалося, як Ви пишете. Чекатиму на наступні дописи)))

Вам також сподобається