Масштабний проект по поверненню"Смертних" в "Царства Смертних"

Царства Смертних налічують безліч світів, сповнених потужної магії та епічної історії. В Age of Sigmar ми вже бачили, як незрівнянні викувані в бурі воїни протистояли незчисленним ордам зла, як ельфи на летючих морських звірах боролись з легіонами скелетів, і навіть як монстри розміром з замок стикались у герці з живими богами.

Та є одна річ, якої всім нам не вистачає - простих людей, що населяють Міста Сигмара.

Звичайні люди є важливою складовою світу Warhammer. Ставлячи себе на місце простих смертних, ми зможемо краще уявити епічні події, що зустрічаються на кожному кроці в світі Age of Sigmar. Аналогія у Warhammer 40000 - це звичайний гвардієць, який змушений протистояти усім жахіттям галактики. Спостерігаючи світ його очима ми розуміємо, що не варто іти в штикову з Аватаром Кхейна чи Тираном Вулика.

Те ж саме відбувається і в Царствах Смертних. І хоч деякі з наших релізів, наприклад для Warhammer Quest: Cursed City, вже показували наскільки крутими можуть бути люди, та все ж смертні досі рідкісні серед наших мініатюр.
Тож пора це змінювати, адже ми переосмислюємо як і військову силу звичайних людей так і саму концепцію Міст Сигмара.

Приведення до ладу системи Вільних Міст це не легка задача, тож повноцінний реліз ще далеко попереду, але ми не збираємось просто сісти й чекати. Протягом наступних місяців ви можете слідувати за монетою Маллеус - таємним знаком членів Світоносного Хрестового Походу - і приєднатись до нас на Warhammer Community, щоб побачити весь процес розробки цього приголомшливого проекту.

Нам навіть вдалось дістати декілька ранніх рендерів бітсів, над якими наша студія працює прямо зараз.* Тут ми бачимо відзнаки, емблеми і символи, які будуть йти в комлекті з моделями, щоб показати всю моторошність поклоніння Богу-Королю.

Цей проект є найбільшим нововведенням з часів випуску Age of Sigmar. Буде багато нових ідей та мініатюр, що мають велике значення для всесвіту...а також багато такого, чого ви ще не бачили раніше.
І хоч Міста Сигмара наразі на ранньому етапі розробки, ви зможете побачити більше, адже ми поступово наближаємось до релізу.

*Навіть не питайте, скільки монет Маллеус ми витратили, щоб отримати ці знімки.

За Сигмара!
За Сигмара!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Taras
Taras@voncarstein123

Викладаю тут свої переклади

2.8KПрочитань
13Автори
29Читачі
На Друкарні з 20 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається