Платформи: PlayStation ЕКСКЛЮЗИВ!

Ціна: 44 гривні по знижці.

Жанр: Soulslike/Horror/StandUp.

Оцінка: 1 різдвяна ялиночка з 10000000.


ЙХО-ХО-ХО! *Надягає бороду та капелюха санти*. Я бачу ви, підписники, погано вели себе навпротязі року. Ви були filthy кежулами та обирали нормал або навіть ізі в іграх, юзали експлойти, чіти, та грали в геншин-імпакт на мобілках.

Тому сьогодні на вас чекає огляд насправді хардкорної гри, щоб ви не розслаблялися та підтримували себе в гарній формі.

Трохи дорожче за штани, але воно того варте (ні)
Трохи дорожче за штани, але воно того варте (ні)

Шукаємо в PS Store ігри з назвою Christmas, обираємо найдешевшу (а значить - найкрутішу) гру за 44 гривні і поринаємо у різдвяну атмосферу Mia's Christmas!


Сюжет та світ

Я насправді хз що там по сюжету, бо реально круті гравці скіпають це тупе базіккання та одразу переходять до ГЕЙМПЛЕЮ. Якщо хочеш читати, то КУПИ СОБІ КНИГУ ЛОЛ))))

Але з рідкісного тексту зрозуміло що в нас є якась Мія, котра хоче влаштувати вписку на Різдво і хоче, щоб ми прикрасили її оселю. Тобто, як я розумію, ми граємо за френдзонера що допомагає своїй крашихі. ТОБТО СЮЖЕТ ДІЙСНО ХАРДКОРНИЙ!

ФІТЬ-ХА!
ФІТЬ-ХА!

В грі дуже багато якісного гумору між рівнями, ніби ми граємо не в різдвяну гру, а в справжній стендап. І це при тому, що атмосфера дуже мрачна та суїцидальна (бо ми заперті в хаті якоїсь дівчини та вирішуємо якісь тупі пазли щоб нас відпустили).


Експлорінг

В нас є шоп в якому ми за монетки купуємо різні різдвяні приколи та прикрашаємо хату. Можемо дивитись наскільки крутою стала хата.

МАЖОРНИЙ СПОЙЛЕР! Так виглядає фінальна хата. А, ну ви вже подивилися? Ну ок, можете не грати.
МАЖОРНИЙ СПОЙЛЕР! Так виглядає фінальна хата. А, ну ви вже подивилися? Ну ок, можете не грати.

Тобто весь експлоринг дуже в ретро-стилі і це круто! Поки інші тупі ігри додають якісь тупі опенворлди, Mia's Christmas знає, як правильно використати маленьку локацію. Респект розробникам!


Гейплей

Купуючи Mia’s Christmas, якщо чесно, мені хотілося зробити різдвяний смішний огляд за 30 хв і все. АЛЕ ЦЕ ГРА ЗОВСІМ НЕ НА 30 ХВ.

ЗНИЩИТИ ВСІ ПОДАРУНКИ НАХУЙ!!!!
ЗНИЩИТИ ВСІ ПОДАРУНКИ НАХУЙ!!!!

Мені довелося витратити годин 3-4 свого життя, щоб отримати платину у цій грі. Це справжній хардкор-хорор геймплей. Тут нам треба знищувати всілякі новорічні ітеми щоб отримати гроші. Тобто ми буквально граємо за Грінча, якого захопила якась дівчина та не дає йому втікти. Заставляє рубати бабло на різдвяних штуках щоб сплатити їй комуналку, електрохарчування та гірлянди на ялиночку. Зроз.

Коротше, що тут розписувати. Це 3-в-ряд, але з таймером та різними квестами (прям як на мобілочках). Заробляємо монетки на рівнях та прокачуємо хату. Деякі рівні легкі, деякі піздець які складні. Подихати доведеться не 1 раз.

Поганий ран. Тупо рандом не на моїй стороні

Але якщо траїти, траїти, та траїти, то рано чи пізно переможемо. І це справжня насолода, бо це значить, що закінчення цієї тортури стало на 1 крок ближче!

Чим далі доходимо по сюжету – тим складніші рівні. Часу дуже мало а тасків багато. Якщо ви ненавидите 3-в-ряд, та не звикли до цього жанру – ви зненавидите цю гру. Додайте до цього що це PS-ЕКЗ (ЄЄЄЄЄ ЕКЗ), та в нас нема миші щоб щось робити, а все доведеться робити кнопками та стіками – і отримаєте пекло.

НАРЕШТІ ПЕРЕМОГА ДЯКА БОГУ

Тобто хардкорним мазохістам ця гра зайде 100%. Це повний треш, лайно гнилого орка та спідозна шмонька орчиної дівчини. Не рекомендую грати в це нікому, навіть якщо ви шукаєте легкі ачівки на плейстейшон. Бо ачівки тут ніфіга не легкі.

Це хардкорний хорор після якого ви захочете вбити себе та ніколи не існувати.

Вердикт

Найкраща гра у світі. Хо-хо-хо!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кежулам вхід заборонено
Кежулам вхід заборонено@nocasuls

Найкращий канал про ігри

2.5KПрочитань
16Автори
70Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається