Публікація містить рекламні матеріали.

Про Moon Chai Story.

Moon Chai Story - це збірка захоплюючих візуальних новел, в яких ви можете робити вибори, і тим самим впливати на сюжет.

Moon Chai Story

Moon chai story – гра від вітчизняних розробників. Вийшла 5 травня 2022 року. Наразі є три історії: «Ти зможеш», «Ліс», «Сирин». Гра доступна на українській та російській мовах, але не спішіть писати щось по типу «зрадники країни», я вам все поясню зараз!

На сьогодні одна з найпопулярніших вн від українських розробників. Розробляє її не так багато людей, аж 6 + одна людина веде соціальні мережі. Зараз розробниці роблять щось грандіозне, яке вийде в травні.

Особливості.

У кожної історії різна мальовка. Також в історії «Ліс» є можливість вибору статі головного героя, але пам’ятайте, що любовні лінії також від цього залежать. У грі є ЛГБТ гілки. Валюта – кукізи. Можна заробляти за допомогою реклами, або в кінці кожного епізоду. Також за щоденний вхід до гри дається 1 кукіз. Ціни не дуже високі, на одне оновлення 150 кукізів вистачить з головою. У грі є багато цікавих механік, які роблять проходження цікавішим.

Історії.

«Ти зможеш» -  Норма готова продовжити сімейний бізнес після повернення додому з-за кордону. Але незабаром з'ясовується, що рідні приховували великий секрет, наслідки якого відбиваються життя близьких. Чи зможе героїня впоратися з усіма проблемами?

Любовні лінії:Сільвіо, Альфред, Альфонсо, Марко, Джулія, Макото.

«Сирин» - це історія про магію, дружбу, долю та таємниці. Вам доведеться грати за героїню, якій пощастило потрапити до української академії чаклунства "Сирин". Але першого ж дня все йде не за планом! Чим жвавіше Марічка намагається зрозуміти те, що відбувається з нею, тим більше таємниць і перешкод з'являються на її шляху.

Любовні лінії:Анастасія, Даниїл, Стефанія, Єсен, Лев, Алан, Юрій, Олександра.

Варто зазначити, що покращення стосунків зі Стефанією починається тільки у 6 епізоді, а повноцінна любовна лінія з Левом буде лише з другого сезону, коли Марії виповниться 18, бо він – викладач.

«Ліс» - Ліс — жива істота, яка дихає легенями мавок, говорить вустами русалок і глузує посмішкою водяника. Скільки б не минуло часу, Ліс залишається тим самим, точно як і Ти. Але що станеться, якщо наважитися щось змінити? Чого може коштувати твоє бажання та яку послугу попросить Відьма за його виконання? І чи готовий ти сам заплатити названу ціну?

Любовні лінії:Юліан та Марена(доступні для обох статей), Станіслав та Магда(доступні для жіночої статі), Ворон та Мавка(доступні для чоловічої статі)

В цій історії є сцени інтимного характеру.

Російська мова у грі

Тут розробниці(так, над проєктом працюють лише жінки) не «не хочуть», а «не можуть» зараз додати англійську мову та видалити російську. Чому?

1.            Політика App Store. На цьому тримається вся ця піраміда, яка, ми надіємося, скоро впаде. Цей стор не може перевірити гру, якщо в ній буде тільки українська мова. Чому? Вони не можуть перевірити додаток державною мовою, якщо у них немає офісів в цій країні. А вони є тільки у визнаних державах App Store.  Україна входить до «Інших країн».

2.            «Так чому б не найняти перекладача?» - спитаєте ви. На це також є причина. Кошти. Розробниці  мунчай хочуть зробити свою гру якісною. Тим більш, якщо буде поганий переклад, то за кордоном не читатимуть історії. На якісний переклад потрібні кошти, а їх, на жаль, поки що не вистачає.

3.            «Чому саме російська?». З самого початку, ще в далекому 2016 році гра писалася російською мовою. А точніше, історія «Ти зможеш». Ще досі існує демоверсія гри, вона тільки цією мовою. Російська була залишена для громадян країн, де нею активно спілкуються. Також це мова, яку знають розробниці. Їм не потрібний перекладач.

4.            «Але ж русня може читати її!». Не можуть. Як мінімум в законний спосіб. Гра заблокована на території росії. Всі росіянці, які в неї грають, завантажили її в незаконний спосіб.

Коли буде додана англійська та інші мови, російська буде видалена з гри.

З чим його їсти погано.

1.                  З шахрайством. Моди, незаконне звантаження(тут більше для русні), шахрайські дії. Це все розробниці ой як не люблять, та і фанство також.

2.                  «Єто копія кєрє». Так, таких багато. У цих двох іграх спільне лише жанр гри.

3.                  У фанстві дуже не люблять малоросів. Це так, просто попередження.

4.                  Не повірите, але з більше ніж двома акаунтами на одному пристрої. Це прописано у політиці гри.

Як підтримати та допомогти розробницям.

1.            Дивитися рекламу. За це розробницям йдуть гроші.

2.            Поширювати гру. Про неї дізнається більше людей>Вони завантажують гру>вони дивляться рекламу>кошти розробницям.

3.            По можливості, придбати підписку на патреон та/або підписку в самій грі(на патреоні розробників є багато цікавої інформації, а також для людей з другим рівнем підписки відкривається ранній доступ до оновлень). Також можна придбати мерч гри.

4.            Писати про баги на офіційну пошту розробникам.

5.            Хороші відгуки у сторах. Тут і пояснювати не потрібно.

 Офіційні соціальні мережі гри:

Телеграм

Tik Tok

Instagram

Завантажити гру можна тут:

Play Market

App Store

App Gallery

Н.О.Р

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Н.О.Р
Н.О.Р@n.o.r

Дівчина, яка любить читати

1.8KПрочитань
6Автори
31Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Знищена краса

    Знову табір. Цього року він такий незвичайний… Нові відчуття, нові друзі, нові знання. Але і знищене дещо.

    Теми цього довгочиту:

    Історія З Життя
  • Повстання мерця

    Ні, це не про апокаліпсис. Н.О.Р згадала про свій акаунт просто

    Теми цього довгочиту:

    Думки

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається